Juodas atverčiamas dėklas Samsung Galaxy S24 telefonui "New Sleep Case" Padidinti

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Juodas atverčiamas dėklas Samsung Galaxy S24 telefonui "New Sleep Case"

9145576284322

Nauja

3 Prekės

Greitas pristatymas

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 14 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 14 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,14 €. Tik registruotiems vartotojams


7,49 €

Charakteristikos

Skirta konkrečiam modeliui: Samsung Galaxy S24
Dėklo tipas: Atverčiamas (Į šoną)
Spalva: Juoda
Pakuotė: Originali pakuotė
Pristatymas Greitas pristatymas

Apie prekę

Svarbiausi „New Sleep View Case“ privalumai:

    Stilingas dizainas. Viršelis buvo sukurtas atsižvelgiant į kiekvieną detalę, todėl jis yra elegantiškas ir madingas aksesuaras. Nepriklausomai nuo to, ar naudosite jį verslo susitikimo ar socialinio pokalbio metu, viršelis visada atrodys gerai.
    Patvarus ir patvarus. Dangtis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, malonios liesti ir atsparios nešvarumams. Užvalkalas atsparus kasdieniam naudojimui ir tarnaus ilgai.
    Visiška apsauga. Dėl uždaro dizaino dėklas telefonas puikiai apsaugotas iš visų pusių. Nepriklausomai nuo to, ar dėklas atidarytas, ar uždarytas, jūsų telefonas bus saugus.
    Stovo funkcija. Dangtelį galima sulankstyti, paverčiant jį patogiu stovu, leidžiančiu žiūrėti filmus ar peržiūrėti nuotraukas nelaikant telefono rankoje.
    Lengva naudoti dėl atidaromos „knygų dėklo“ struktūros. Dangtelis atsidaro į šoną, todėl telefoną lengva nuimti ir įdėti. Jums nebereikia jaudintis, kad atidarius dėklą telefonas iškris iš rankų.
    Magnetinis atvartas. Dangtelis turi magnetinį atvartą, kuris papildomai apsaugo telefoną nuo nešvarumų ir pažeidimų. Magnetinis užsegimas taip pat tvirtai laiko dangtelį ir neleidžia jam atsitiktinai atsidaryti naudojimo metu. Ši paprasta, bet efektyvi funkcija dangtelį padarys dar patogiau naudoti.

Specifikacija:

    Serija: New Sleep Case
    Medžiaga: PC, PU
    Juoda spalva