Gamintojai

Informacija

Galaxy A15 4G / 5G Yra 70 prekių.

Rodoma 1 - 70 iš 70 dalykų
Rodoma 1 - 70 iš 70 dalykų

Pasirūpinti savo išmaniaisiais telefonais dar niekada nebuvo taip paprasta - stilingi, ypač patrauklaus dizaino, kokybiški priedai padės tai padaryti. Taigi, apsaugokite savo telefonus nuo aplinkos nešvarumų, aštrių daiktų, o taip pat - sušvelninkite smūgio ar kritimo metu patiriamą jėgą. Tai padės užtikrinti ilgesnį telefono tarnavimą bei sumažinti remonto tikimybę. Na, ir žinoma, kiekvienas telefono priedas (dangtelis, viršelis, dėkliukas) tampa stilinga detale, papildančia jūsų kruiamus įvaizdžius. 

Pas mus -  ypač įvairūs telefonų dėklai. Vienas tokių  pasirinkimų yra dėklas - nugarėlė, t.y., toks dėklas, kuris dengia ne visą telefoną, o tik jo nugarėlę (dėklas - bamperis). Taip pat tokie dėklai patikimai apgaubia ir telefono šonus. Šiuos dėklus yra paprasta uždėti ir lengva nuimti.

Taip pat mūsų asortimente ir - atverčiami dėklai, arba dar vadinami dėklai - knygutės, kurie yra ypač populiarūs dėlto, kad dengia ne tik telefono nugarėlę, šoną, bet ir ekraną. Visai nesvarbu, koks dėklas bus pasirinktas - prižiūrėti bus labai paprasta, tereikės nuvalyti specialia servetėle. Na, o, jei išsirinkti sunku, visada galima įsigyti net kelis dėklus, juos keisti ir tokiu būdu mėgautis skirtingais įvaizdžiais. Galimos įvairios dėklų spalvos, taip pat laukia ir itin žaismingi bei nuotaikingi dėkliukai su blizgučiais - puikus būdas pakelti sau nuotaiką ar išsiskirti iš minios. Na, o, jei mėgstate universalumą ir esate linkę teikti pirmenybę daiktams, kurie gali atlikti net kelias funkcijas, tai puikiu pasirinkimu taps dėklas su kišenėlėmis, kuriose galėsite saugoti pingus, užrašų lapelius ir t.t.