Gamintojai

Informacija

Galaxy Xcover 7 Yra 4 prekių.

Rodoma 1 - 4 iš 4 dalykų
Rodoma 1 - 4 iš 4 dalykų

Telefono priežiūra - atsakingas bei rimtas procesas. Ta - taip pat yra ir vienas iš tų procesų, kuris atneš daug naudos- jeigu laiku priimsite tinkamus sprendimus, tai vėliau patys sau už tai padėkosite. Telefono apsaugos sprendimai užtikrins, jog būtų išvengta engiamo poveikio kurį galėtų padaryti aplinkos nešvarumai, dulkės, kritimai, smūgiai, aštrūs daiktai. Taigi, jeigu tinkamai pasirūpinsite savo telefonu, tai reikš, kad jūsų nuotaikos negadins prasta jo išvaizda, remonto tikimybė bus gerokai mažesnė, o panorėjus telefoną parduoti, bus galima tikėtis didesnės kainos. Taigi, akivaizdu - rūpintis savo telefonu tikrai yra verta. Juo labiau, kad tai šiandien padaryti yra itin paprasta - tereikia, kad būtų pasirinkti tinkami telefonų priedai. Didelį jų pasirinkimą rasite mūsų internetinėje parduotuvėje. Visi telefonų priedai, kuriuos galite įsigyti pas mus, yra pagaminti iš kruopščiai atrinktų žaliavų, stilingi ir patrauklaus dizaino. 

Apsauginis grūdintas stiklas - vienas iš tų gaminių, kurį yra tikrai pravartu įsigyti, jei norite, kad jūsų telefonas tarnautų kuo ilgiau ir išlaikytų puikią pirminę savo išvaizdą ir būklę. Tiesa, verta akcentuoti, kad grūdintas stiklas yra geresnis pasirinkimas nei apsauginis stiklas. Taip oat yra todėl, kad grūdintas stiklas - net 5 - 6 kartus atsparesnis nei apsauginis stiklas. Taigi, toks gaminys ypač patikimai apsaugos jūsų telefoną nuo aplinkos nešvarumų, aštrių daiktų ir itin sumažins jėgą, kuri būtų patirta kritimo arba smūgio metu. 

Pas mus taip pat galite įsigyti apsauginių grūdintų stiklų, kurie yra padengti oleofobinėmis dangomis. Tai reiškia, kad mažiau bus matomi nešvarumai ar pirštų antspaudai. 

Apsauginį grūdintą stiklą yra labai paprasta uždėti bei nuimti, be to, nuėmus neliks jokių žymių. Taip pat pravartu įsigyti ir kelis apsauginius grūdintus stiklus - jei vienas būtų pažeistas, iš karto galėsite jį pakeisti kitu ir tokiu būdu užtikrinsite nepertraukiamą telefono apsaugą. 

Tai, jog uždėjus apsauginį grūdintą stiklą, sumažės ekrano lietimas, yra tik mitas. Iš tiesų, apsauginiai grūdinti stiklai yra pagaminti taip, kad apsaugotų jūsų telefonus, tačiau nei kiek nesumažėtų jautru liečiant. Taigi, naudotis telefonu bus paprasta ir labai patogu.