Gamintojai

Informacija

Galaxy S24 Yra 23 prekių.

Rodoma 1 - 23 iš 23 dalykų
Rodoma 1 - 23 iš 23 dalykų

Telefono ekranas - vien dažniausiai liečiamų jo vietų. Dažnas iš mūsų telefono ekraną liečiame net dešimtis kartų per dieną, tad tikimybė jį pažeisti, yra iš tiesų labai didelė. O, kur dar aplinkos nešvarumai… Taigi, nešvarumai, aštrūs daiktai, kritimai ar smūgiai yra tos priežastys, dėl kurių mūsų telefonas greitai gali prarasti puikią išvaizdą bei būklę. Taigi, būtina rinktis sprendimus, kurie leistų to išvengti. Telefonų priedai, kuriuos galite įsigyti mūsų internetinėje parduotuvėje, puikus pasirinkimas. Visi telefonų priedai, kuriuos rasite pas mus, yra pagaminti iš aukštos kokybės žaliavų ir puikiai atrodo. 

Vienas patikimiausių sprendimų, kurį galima rinktis, siekiant užtikrinti telefono apsaugą, yra apsauginiai grūdinti stiklai. Šie stikliukai apsaugos telefono ekraną nuo aplinkos nešvarumų, aštrių daiktų, o kritimo arba smūgio metu, sušvelnins patiriamą jėgą. Apsauginiai stiklai bei apsauginiai grūdinti stiklai skiriasi svarbia ypatybe - apsauginis grūdintas stiklas yra net maždaug 6 kartus atsparesnis mechaniniam poveikiui. Taigi, apsauginis grūdintas stiklas puikiai tiks tuomet, jei norite maksimalios apsaugos savo ekranui. 

Apsauginės ekrano plėvelės - dar vienas puikus pasirinkimas jūsų telefono ekrano apsaugai. Nepamiršome ir kameros - jei jus domina kameros apsauga, ją taip pat rasite mūsų internetinėje parduotuvėje.

Tiek apsauginės ekrano plėvelės, tiek apsauginiai grūdinti stiklai, tiek ir apsauginiai stiklai, yra pagaminti taip pat juos uždėti bei nuimti būtų labai lengva, o nuėmus - neliktų jokių žymių. Dažnai žmonės delsia pradėti naudoti apsauginę plėvelę ar apsauginį stiklą, nes galvoja, kad juos uždėjus, taps nebe taip patogu naudotis telefonu. Tačiau tai - tik mitas, kadangi iš tiesų tiek apsauginės ekrano plėvelės, tiek apsauginiai grūdinti stiklai, tiek apsauginiai stiklai yra pagaminti taip, kad liečiant nei kiek nesumažėtų jautrumas, tad naudotis telefonu tikrai bus patogu. Nesvarbu, ką pasirinksite, apsauginę plėvelę ar stiklą, prižiūrėti bus paprasta, kadangi tereikės nuvalyti specialia servetėle. Na, ir, žinoma, ypač puikus pasirinkimas yra įsigyti bent kelias apsaugines plėvelės ar stiklus, kad tuo atveju, jei vienas būtų pažeistas,  iš karto būtų galima keisti kitu ir užtikrinti nepertraukiamą telefono apsaugą.