Gamintojai

Informacija

Galaxy A35 5G Yra 64 prekių.

Rodoma 1 - 64 iš 64 dalykų
Rodoma 1 - 64 iš 64 dalykų

Nepamirškite tinkamai pasirūpinti savo telefonu - dar tą pačią dieną, kai įsigyjate, įsigykite ir jam skirtų priedų. Na, o jų ilgai ieškoti nereikės - mūsų internetinėje parduotuvėje parduodami stilingi bei patrauklūs priedai telefonams, kurie ne tik apsaugos, bet ir papuoš. 

Dėklai ir dėkliukai - būtinas sprendimas jūsų telefonui. Būtent jie apsaugos nuo aplinkos nešvarumų, aštrių daiktų, sušvelnins kritimo ar smūgio metu patiriama jėgą. Dėklas - bamperis, arba dar vadinamas dėklas - nugarėlė, yra puikus pasirinkimas, jei norite, kad būtų apsaugota telefono nugarėlė ir šoneliai, tačiau, jei norite, kad būtų apsaugotas ir telefono ekranas, tai puikiai tiks atverčiamas dėklas, dar vadinamas dėklas - knygutė. Taip pat jūsų patogumui laukia ir dėkliukai - knygutės su kišenėlėmis, kuriose bus  patogu laikyti itin smulkius daiktus ar informacinius lapelius, nuotraukas, pinigus. Jūsų taip pat laukia tin įvairios spalvos - nuo pačių ryškiausių iki švelnių pastelinių, o norintiems žaismingumo, verta atkreipti dėmesį į blizgančius dėkliukus. Taip pat asortimente ir - gėlių motyvais dekoruoti dėkliukai, kurie puikiai tiks mergaitėms, merginoms bei moterims. Dekliukai yra ypač lengvai uždedami bei nuimami. 

Puiku, jei bus įsigyti bent keli dėkliukai - tokiu būdu galėsite ne tik juos nuolat keisti, išvengti rutinos bei kurti skirtingus įvaizdžius, bet ir taip pat, jei dėkliukas bus pažeistas. iš karto galėsite pakeisti kitu ir taip užtikrinti nepertraukiamą telefono apsaugą.