Gamintojai

Informacija

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G  Yra 33 prekių.

Rodoma 1 - 33 iš 33 dalykų
Rodoma 1 - 33 iš 33 dalykų

Įsigijus naują telefoną, reikėtų nepamiršti ir jam skirtų priedų, kurie užtikrins ilgesnį bei patikimesnį tarnavimą. Kaip žinia, kiekvienas telefonas gali susidurti su dulkėmis, aplinkos nešvarumais, aštriais daiktais, taip pat galimi kritimai arba smūgiai. Visai tai gali pakenkti ne tik telefono išvaizdai, bet ir būklei. Tad, kad kuo ilgiau užtikrintumėte nepriekaištingą telefono išvaizdą ir išvengtumėte nepatogumus sukeliančių gedimų, nepamirškite ir tinkamų priedų. Mūsų internetinėje parduotuvėje jūsų laukia stilingi bei aukštos kokybės priedai telefonams - apsauginiai grūdinti stiklai, apsauginės plėvelės, dėklai ar dėkliukai - knygutės, viršeliai ir t.t.

Kiekvienas aštrus daiktas gali sukelti jūsų telefono ekrano įbrėžimus, kurie ne tik sugadins estetinį vaizdą, bet ir jūsų nuotaiką. Kad to išvengtumėte, apsauginis grūdintas stiklas ar grūdintas stikliukas taps puikiu pasirinkimu. Be to, šie apsauginiai stiklai padės sumažinti kritimo ar smūgio jėgą. Beje, žmonėms neretai būna sunku nuspręsti, kurį stikliuką išsirinkti - apsauginį stiklą ar apsauginį grūdintą stiklą. Verta akcentuoti, kad šie du stiklai vienas nuo kito skiriasi savo mechaniniu atsparumu - apsauginis grūdintas stiklas bus net 5 - 6 kartus atsparesnis nei įprastas apsauginis stiklas. Tad, jei ieškote maksimalios apsaugos telefono ekranui - apsauginis grūdintas stiklas puikiai tiks. 

Taip pat mūsų internetinėje parduotuvėje jūsų laukia  dėklai telefonams, o taip pat atverčiami dėklai - knygutės. Visi dėklai yra pagaminti iš aukštos kokybės žaliavų bei atrodo itin patraukliai.

Užtikrinti kuo ilgesnį telefono tarnavimą visiškai nesunku - tai padės padaryti tinkamai pasirinkti priedai.