Gamintojai

Informacija

Galaxy S24 Ultra Yra 25 prekių.

Rodoma 1 - 25 iš 25 dalykų
Rodoma 1 - 25 iš 25 dalykų

Visiems, kurie nori užtikrinti kuo ilgesnį telefonų tarnavimą ir, kuo ilgiau išlaikyti puikią jo išvaizdą, verta pasirūpinti ir tinkama telefono priežiūra. Tai padaryti padės tinkamai parinkti telefonų priedai. Didelį jų pasirinkimą rasite mūsų internetinėje parduotuvėje. Visi telefonų priedai, kuriuos galite įsigyti mūsų internetinėje parduotuvėje yra pagaminti iš kokybiškų žaliavų, o taip pat - itin ergonomiški ir stilingi. Tai reiškia, kad jais papildytus telefonus naudoti bus labai patogu, o išvaizda bus puiki. Tad nieko nelaukite jau dabar tinkamai pasirūpinkite savo turimu telefonu - įsigykite reikiamus priedus jau dabar. 

Apsauginis stiklas yra puikus pasirinkimas, jei norite apsaugoti savo telefono ekraną, nuo neigiamo poveikio, kurį galėtų padaryti aštrūs daiktai ar aplinkos nešvarumai. Taip pat toks stikliukas sušvelnins ir kritimo arba smūgio metu patiriamą jėgą. Tačiau tuo atveju, jei norite užtikrinti maksimalią apsaugą savo telefonui, tuomet itin puikiai tiks apsauginis grūdintas stiklas, kadangi jis net 5 - 6 kartus yra atsparesnis už įprastą apsauginį stiklą. 

Visai nesvarbu, koks telefono priedas bus  pasirinktas - apsauginis grūdintas stiklas ar tiesiog apsauginis stikliukas, verta pabrėžti, kad jo montavimas arba demontavimas bus labai paprastas ir greitas, o stiklą nuėmus, neliks jokių žymių. Paprasta yra ir prižiūrėti šiuos stiklus - viskas, ką tereikia padaryti, tai tik - nuvalyti specialiomis servetėlėmis. 

Nesunku pastebėti, kad žmonėms yra ypač svarbu tai, jog telefonu naudotis būtų patogu. Ekrano jautrumas liečiant - irgi ne išimtis. Taigi, svarbu akcentuoti, kad žmonės dažnai vengia pradėti naudoti tokius telefonų priedus, kaip grūdintas apsauginis stiklas ar apsauginis stikliukas, kadangi galvoja, jog juos uždėjus, sumažės ekrano jautrumas liečiant. Tačiau tai - netiesa, kadangi tiek apsauginiai stiklai, tiek apsauginiai grūdinti stiklai yra pagaminti taip, kad juos naudojat, nesumažėtų ekrano jautrumas liečiant. 

Pas mus taip pat galite įsigyti apsauginių stiklų, kurie dengti oleofobine danga. Tai reiškia, kad ant stiklo pirštų antspaudai ar nešvarumai bus mažiau pastebimi. 

Kameros apsauga - dar vienas telefono priedas, kurį irgi galite įsigyti mūsų internetinėje parduotuvėje. Taigi, nieko nelaukite, pasirūpinkite savo telefonu jau dabar.