Filtras

Prieinamumas
Skirta konkrečiam modeliui:
Spalva:
Apsaugos tipas:
Prekės ženklas:

Gamintojai

Informacija

Galaxy A16 4G / 5G Yra 2 prekių.

Rodoma 1 - 2 iš 2 dalykų
Rodoma 1 - 2 iš 2 dalykų

Samsung Galaxy A16 4G / 5G ekranas yra vienas svarbiausių telefono komponentų, todėl jo apsauga yra būtina siekiant išvengti įbrėžimų ar dūžių. Norėdami išsaugoti ekraną puikios būklės, galite pasirinkti iš keleto apsaugos kategorijų.
Apsauginis grūdintas stiklas yra vienas efektyviausių būdų apsaugoti ekraną. Jis itin atsparus smūgiams ir dūžiams, todėl suteikia maksimalų saugumą, jei telefonas netyčia iškristų. Šis stiklas lengvai pritaikomas prie ekrano, ir dažnai būna visiškai skaidrus, kad nekenktų vaizdo kokybei ar lietimo jautrumui.
Tiems, kurie nori subtilaus ir plono sprendimo, puikiai tiks apsauginės plėvelės. Jos apsaugo nuo įbrėžimų ir smulkių pažeidimų, yra beveik nepastebimos, tačiau neapsaugo taip gerai nuo smūgių kaip grūdintas stiklas. Stikliukai taip pat gali būti derinami su kitomis apsaugomis, suteikiant dar daugiau saugumo.
Nepamirškime ir apsaugos kamerai, kuri yra svarbi siekiant išvengti kameros lęšio įbrėžimų ar nešvarumų. Specialiai sukurti apsauginiai stikliukai ar plėvelės kamerai užtikrina, kad vaizdo kokybė išliks aukšta, o jūsų telefonas bus gerai apsaugotas.
Investuodami į tinkamą ekrano apsaugą, ilgiau mėgausitės nepriekaištinga Samsung Galaxy A16 naudojimo patirtimi.