Filtras

Skirta konkrečiam modeliui:
Apsaugos tipas:
Prekės ženklas:

Gamintojai

Informacija

Galaxy A21S Yra 6 prekių.

Rodoma 1 - 6 iš 6 dalykų
Rodoma 1 - 6 iš 6 dalykų

Nors Samsung Galaxy A21S yra įvardinamas kaip aukštos kokybės gaminys, tačiau tai dar tikrai nereiškia, kad jūs galite juos visiškai nesirūpinti. Vienas svarbiausių uždavinių – užtikrinti tinkamą ekrano apsaugą. Tai padaryti kur kas paprasčiau, nei dauguma galvoja – tereikia     įsigyti ekrano apsaugas – apsaugines plėveles arba grūdintus stikliukus. Aukštos kokybės šių gaminių galite įsigyti ir mūsų internetinėje parduotuvėje. Pagaminti iš kruopščiai atrinktų žaliavų, todėl tvirti, stabilūs ir ypač lengvai prižiūrimi.

Šios apsauginės plėvelės bei grūdinti stiklai patikimai apsaugos jūsų telefono ekraną nuo dulkių, drėgmės, tiesioginių saulės spindulių. Nepamirškime ir aštrių daiktų – kartais tereikia vos vieno neatsargaus judesio, kad liktų mikro įbrėžimas, galintis smarkiai padidėti. Tad šios ekrano apsaugos užkirs kelią ir mikro įbrėžimams bei užtikrins puikią pirminę telefono išvaizdą.

Nežinote, kas geriau – apsauginė plėvelė ar grūdintas stiklas? Įsigykite abu gaminius – jei vieną pažeisite, iš karto turėsite kuo pakeisti.