Gamintojai

Informacija

Galaxy S24 Plus Yra 21 prekių.

Rodoma 1 - 21 iš 21 dalykų
Rodoma 1 - 21 iš 21 dalykų

Pasirūpinkite, kad telefonas tarnautų ilgai bei patikimai - ypač didelį dėmesį turėtumėte skirti jo ekrano apsaugai. Kodėl tai yra taip svarbu? Todėl, kad būtent ekranas yra ne tik viena dažniausiai liečiamų telefonų vietų, bet ir taip pat nuolat susiduria su įvairiais pavojais - pradedant aplinkos nešvarumais ir užbaigiant kritimu iš tam tikro aukščio. Visai tai gali neigiamai paveikti jūsų telefono išvaizdą bei būklę, o tai gali reikšti tam tikrus dalykus: jūsų nuotaika ne tik bus sugadinta, bet ir gali prireikti remonto, o taip pat - jei panorėsite parduoti telefoną, tokiu atveju, gali būti, jog tai galėsite padaryti už mažesnę kainą. Taigi, atsakingai rūpinkitės savo telefonu, o tai padaryti bus labai paprasta, kadangi mūsų internetinėje parduotuvėje - stilingi bei kokybiškai telefonų priedai. 

Apsauginis grūdintas stiklas yra vienas iš tų gaminių kurį būtinai turite įsigyti, kadangi būtent tokie stikliukai apsaugos jūsų telefonus nuo aplinkos nešvarumų bei aštrių daiktų. Na, o, jeigu nutiktų taip, kad telefonas nukristų arba, jeigu jam būtų suduota smūgis, tai dėl ant ekrano esančio stikliuko, patirta jėga bus gerokai mažesnė. Na, vis dar nežinantiems, ką pasirinkti - apsauginį stiklą ar apsauginį grūdintą stiklą, reikėtų atminti, kad būtent pastarasis yra net 5 - 6 kartus atsparesnis. Taigi, toks telefono priedas puikiai tiks, jei norite maksimalios ekrano apsaugos.

Kamera - dar viena svarbi telefono dalis, kuri irgi dažnai patiria tam tikrų pažeidimų. Jų bus gerokai mažiau, jei tik pasirūpinsite kameros apsauga. Ji taip pat parduodama mūsų internetinėje parduotuvėje. 

Džiugina ir tai ,kad tiek apsauginiai grūdinti stiklai, tiek apsauginiai stiklai, yra pagaminti taip pat, kad juos uždėjus, liečiant ekraną, nei kiek nesumažėtų jautrumas. Taigi, naudotis telefonu bus labai greitai, paprasta ir patogu. 

Tačiau ir tai - dar ne viskas, ką privalu žinoti apie šiuos telefonų priedus. Tiek apsauginius stiklus, tiek apsauginius grūdintus stiklus, bus labai paprasta uždėti bei nuimti. Na, o, kai nuimsite, neišvysite jokių žymių. Stikliukai taip pat yra labai lengvai prižiūrimi - juos tereikia nuvalyti specialiomis servetėlėmis. Na, ir, žinoma svarbu priminti, kad puikiu pasirinkimu galėtų tapti net kelių stikliukų įsigijimas, kadangi vieną pažeidus, bus iš karto galima pakeisti kitu.