Filtras

Skirta konkrečiam modeliui:
Prekės ženklas:
Magsafe:

Gamintojai

Informacija

Supcase dėklai Yra 187 prekių.

puslapyje
Rodoma 1 - 90 iš 187 dalykų
Rodoma 1 - 90 iš 187 dalykų

Jei norite užtikrinti patikimą apsaugą telefonui nuo daugybės veiksnių, tačiau tuo pat metu pageidaujate dar vienos stilingos detalės, atkreipkite dėmesį į Supcase dėkliukus. Šis gamintojas tikrai žino, kaip suderinti maksimalią apsaugą bei puikų estetinį vaizdą.

Maksimali apsauga nuo pačių įvairiausių veiksnių (saulės, lietaus, dulkių ir t.t.), bus tikrai garantuota, kadangi Supcase dėklai yra gaminami tik iš atsakingai atrinktų žaliavų. Taigi, dėklas yra tvirtas, stabilus. Na, o modernios technologijos tampa ergonomiško dizaino garantu.

Tie, kurie jau yra įsigiję, bent vieną Supcase dėklą, ne tik mėgaujasi patikimu tarnavimo, bet ir ypač palankiai vertina šį gaminį dėl daugybės dalykų: teigia, kad su Supcase telefonui saugu bet kur – daiktų prikimštame stalčiuje stalčiuose ar didelėje rankinėje. Dėklai – optimalaus storio, todėl, jei telefonas kristų iš tam tikro aukščio (o taip, beje, nutinka itin dažnai), smūgis būtų gerokai švelnesnis, tad ir pasekmės menkesnės arba jų iš viso nebūtų. Aštrūs daiktai – dar vienas telefonų priešas. Kartais tereikia vos vieno neatsargaus judesio, kad ant ekrano liktų įtrūkimas arba įbrėžimas. Tačiau dėklų naudojimas net keliolika kartų sumažina įtrūkimų tikimybę. Visgi, vieną trūkumą Supcase dėklai tikrai turi – asortimentą sudaro skirtingų spalvų bei stilių dėklai, todėl dažnam pirkėjui būna sunku išsirinkti. O galbūt neapsunkite savęs šiuo galvosūkiu? Tiesiog įsigykite bent keletą labiausiai patikusių dėklų, nes toks sprendimas taip pat turi puikių privalumų: suteiks galimybę eksperimentuoti kuriant skirtingus įvaizdžius, o taip pat – būsite tikri, kad pažeidę naudojamą dėklą, visada galėsite pakeisti kitu.