Filtras

Gamintojai

Informacija

Xiaomi Redmi Note 9 Yra 12 prekių.

Rodoma 1 - 12 iš 12 dalykų
Rodoma 1 - 12 iš 12 dalykų

Xiaomi Redmi Note 9 turi labai daug gerbėjų visame pasaulyje. Jeigu šis telefonas yra ir jūsų svajonė ir ką tik nusprendėte ją išpildyti, tokiu atveju turėtumėte nepamiršti, kad reikėtų įsigyti ir jam skirtų priedų. Tai – apsauginės plėvelės, grūdinti stikliukai, dėkliukai. Jų galite įsigyti ir mūsų internetinėje parduotuvėje.

Kiekvienas iš šių priedų užtikrins patikimą apsaugą nuo dulkių, saulės, karščio, drėgmės, na, o jei, netyčia telefonas iškris iš rankų, bus švelnesnė smūgio jėga. Ypač užtikrinama patikima ekrano apsauga. Ne paslaptis, kad kartais tereikia vos vieno neatsargaus judesio aštriu daiktu ir ant ekrano lieka mikro įtrūkimas, kuris ilgainiui savaime pats didėja. Kartais tereikia vos kelių tokių įtrūkimų, kad telefonas visiškai nebeprimintų to, kurį įsigijote.

Na, ir, žinoma, svarbu akcentuoti, kad dėklas ne tik užtikrina apsaugą, bet garantuoja puikų estetinį vaizdą, papildo bendrą įvaizdį. Galite rinktis skirtingų stilių, spalvų dėklus ir kiekvieną kartą susikurti vis kitokį įvaizdį (šventinį, sportinį ir t.t.).