Gamintojai

Informacija

Galaxy S24 Plus Yra 106 prekių.

puslapyje
Rodoma 1 - 90 iš 106 dalykų
Rodoma 1 - 90 iš 106 dalykų

Atraskite patikimas bei efektyvias savo telefono apsaugas mūsų internetinėje parduotuvėje. Kaip žinia, jūsų telefonas kasdien susiduria su įvairiais pavojais, pradedant erdvėje esančiais nešvarumais ir užbaigiant kritimu. Gera žinia ta, kad dar niekada nebuvo taip paprasta pasirūpinti savo telefonu, tai galima daryti lengvai, paprastai, efektyviai ir stilingai. Lengva, paprasta, efektyvi bei stilinga jūsų telefono priežiūra bus užtikrinta tuo atveju, jei bus pasirinkti priedai,  kuriuos galite įsigyti mūsų internetinėje parduotuvėje. 

Ypač efektyvus bei stilingas telefono apsaugos pasirinkimas yra įvairūs dėklai bei dėkliukai - dangteliai, atverčiami dėklai - knygutės ir t.t. Dėklai yra labai populiarūs dėlto, kad jie ne tik apsaugos jūsų telefoną, bet ir taip pat jį puošia ir netgi gali atlikti daiktų ar pinigų saugojimo funkciją. Jeigu norite užtikrinti dalinę telefono apsaugą, tai tuomet tiks dėkliukas - bamperis, kuris dengia nugarėlę bei šonus. Jeigu jums yra aktuali ir ekrano apsauga, tuomet atverčiamas dėklas bus geriausias pasirinkimas. Na,o, jei norite, kad dėklas tiktų ir smulkių daiktų ar pinigų saugojimui, tuomet rinkitės dėkliuką - knygutę, su kišenėlėmis. Taip pat jūsų patogumui - ir telefonų dėklai, turintys magnetinius užraktus. 

Kai spalvų pasirinkimas yra toks didelis, tai reiškia ne tik tai, jog kiekvienas suras sau tinkamą (pas mus rasite nuo itin ryškių iki pastelinių spalvų dėkliukų, taip pat parduodami ir dėkliukai su blizgučiais), bet ir taip pat tai, kad verta įsigyti net kelis dėkliukus. Ir tai yra verta daryti dėlto, kad ne tik galėsite keisti dėkliukus bei kurti skirtingus įvaizdžius, bet ir todėl, kad, pažeidus vieną dėkliuką, iš karto bus galima pakeisti kitu ir taip užtikrinti nepertraukiamą telefono apsaugą. Norintys išsiskirti iš minios, gali rinktis stilingais ornamentais puoštus dėklus. Taip pat jūsų laukia ir įvairių stilių telefono dėklai - nuo klasikinių, puikiai tiksiančių verslo žmonėms, iki sportinio stiliaus dėklų, patiksiančių jaunimui. Taigi, nuolat keiskite dėklus ir mėgaukitės vis kitokiu įvaizdžiu. Atverčiami dėkliukai, dėkliukai - dangteliai yra ypač lengvai uždedami bei nuimami. Juos prižiūrėti irgi labai paprasta - pakaks nuvalyti jiems skirtomis servetėlėmis.