Gamintojai

Informacija

Galaxy A35 5G Yra 8 prekių.

Rodoma 1 - 8 iš 8 dalykų
Rodoma 1 - 8 iš 8 dalykų

Pasirūpinkite, kad jūsų telefonas tarnautų ilgai bei patikimai, o išvaizda - kuo ilgiau išliktų lyg ką tik nusipirkus. Tai padaryti bus labai paprasta, jei tik bus pasirinkti reikiami telefono priedai. Na, o  mūsų internetinėje parduotuvėje jūsų laukia stilingi ir kokybiški priedai telefonams, tad pasirūpinkite savo išmaniuoju telefonu jau dabar. 

Apsauginės plėvelės, grūdinti stiklai bei apsauginiai stikliukai yra patikimas būdas, norint užtikrinti telefono švarą bei išvengti mikroįtrūkimų, kuriuos neretai sukelia įvairūs aplinkos nešvarumai. Dažnai nepavyksta išvengti ir telefono ekrano sąlyčio su aštriais daiktais, na, o jie, irgi palieka pėdsakus ant ekrano. Taigi, apsauginė plėvelė, apsauginis grūdintas stiklas ar apsauginis stiklas taip pat padės to išvengti. Na, ir, žinoma, tiek apsauginė plėvelė, tiek grūdintas stiklas, tie apsauginis stiklas sugeria bent dalį jėgos, kuri išsiskiria smūgio arba kritimo metu. Na, o, jei siekiate maksimalios apsaugos, tai tiks apsauginis grūdintas stiklas, kuris net 5 - 6 kartus atsparesnis nei įprastas stiklas. 

Neretai žmonės vengia savo telefonų ekranus padengti šiais gaminiais, nes galvoja, kad dėl naudojimo sumažės ekrano jautrumas liečiant. Tačiau tai - netiesa: nei apsauginė plėvelė, nei apsauginis grūdintas stiklas, nei apsauginis stikliukas nei kiek nesumažins ekrano jautrumo, tad telefonu naudotis bus ir paprasta, ir labai patogu. Patogu yra ir uždėti apsauginę plėvelę ar stikliuką, o nuėmus neliks jokių žymių.