Gamintojai

Informacija

Xiaomi Redmi Note 9S / 9 Pro / 9 Pro Max Yra 14 prekių.

Rodoma 1 - 14 iš 14 dalykų
Rodoma 1 - 14 iš 14 dalykų

Įsigijote Xiaomi Redmi Note 9s / 9 Pro / 9 Pro Max? Nepamirškite, kad reikalingi ir tam tikri priedai, galintys užtikrinti ilgesnį bei sklandų telefono tarnavimą.

Kodėl verta investuoti į šiuos priedus? Nesunku pastebėti, kad priedų kainos yra iš tiesų labai patrauklios, o nauda – ypač didelė. Šie priedai apsaugos telefoną nuo daugybės įvairių veiksnių, dėl kurių galėtų sutrumpėti tarnavimo laikas. Tai – dulkės, intensyvūs saulė spinduliai, šaltis, karštis, drėgmė. Ne paslaptis ir tai, kad kartais tereikia vos vieno neatsargaus judesio ir telefonas krenta iš didelio aukščio, o pasekmės – įskilimai, įtrūkimai. Ši priedai patikimai sušvelnina kritimo, smūgio jėgą.

Visi priedai yra pagaminti iš aukštos kokybės žaliavų, tad juos ypač paprasta prižiūrėti – pakanka tik nuvalyti specialiomis servetėlėmis. Įdomu tai, kad nemaža dalis žmonių vengia įsigyti apsaugines plėveles ar grūdintus stiklus, nes mano, kad būtent dėl jų gali būti nepatogu naudotis mobiliuoju telefonu. Tačiau tai – netiesa: apsauginės plėvelės ir grūdinti stikliukai gaminami pagal modernias technologijas, tad nei kiek nesumažina ekrano jautrumo.