Gamintojai

Informacija

Xiaomi Redmi Note 13 4G / LTE Yra 15 prekių.

Rodoma 1 - 15 iš 15 dalykų
Rodoma 1 - 15 iš 15 dalykų

Kaip elgtis, kad jūsų įsigytas telefonas tarnautų kuo ilgiau, o išvaizda - išliktų nepriekaištinga? Gera žinia ta, kad tai užtikrinti bus kur kas lengviau, jei tik pasirinksite tinkaus priedus. Na,o mūsų internetinėje parduotuvėje jūsų laukia ne tik itin kokybiški, bet ir stilingi priedai telefonams. Taigi, galite būtų tikri - pasirinkus priedus (tai gali būti dangtelis, viršelis, bamperis ir t.t.), ne tik bus užtikrintas ilgesnis telefono tarnavimas, bet ir taip pat papildysite savo kuriamus įvaizdžius. 

Vienas galimų sprendimų jūsų telefonui yra apsauginis grūdintas stiklas. Būtent toks stiklas patikimai apsaugos nuo įbrėžimų, kuriuos galėtų sukelti aštrūs daiktai ar mikro įbrėžimai, kurie gali atsirasti dėl aplinkos nešvarumų. Be to, apsauginis grūdintas stiklas sumažins ir smūgio ar kritimo metu patiriamą jėgą. Apsauginis grūdintas stiklas nei kiek nesumažina jautrumo lietimo metu, tad galite būti tikri - naudotis telefonu bus lengva ir paprasta. Tačiau ir tai - dar ne viskas: apsauginis grūdintas stiklas yra puikus pasirinkimas dar ir todėl, kad jis net 5 - 6 kartus atsparesnis mechaniniams pažeidimams, nei įprastas apsauginis stiklas. 

Taip pat jūsų laukia ir atverčiami dėklai. Dėklai - knygutės ne tik užtikrina itin patogų telefono naudojimą, bet ir taip pat apsaugo nuo aplinkos poveikio, sumažina kritimo ar smūgio metu patiriamą jėgą. 

Tiek apsauginiai grūdinti stiklai, tiek dėkliukai, yra prižiūrimi labai paprastai - juos tereikia nuvalyti specialiomis servetėlėmis.