Gamintojai

Informacija

Galaxy A55 5G Yra 10 prekių.

Rodoma 1 - 10 iš 10 dalykų
Rodoma 1 - 10 iš 10 dalykų

Kaip elgtis, kad telefonas tarnautų ilgai bei patikimai? Kad netektų susidurti su gedimais ir remontui skirtomis išlaidois? Kad nuotaikos negadintų mikroįbrėžimai? Ir, kad panorėjus parduoti telefoną, būtų galima gauti kuo didesnę pinigų sumą? Su tokiais klausimais paprastai susiduria kiekvienas, kuris įsigyja telefoną. Atsakymas labai paprastas - jei tik bus pasirinkti tinkami priedai, tai bus lengva išsaugoti puikią telefono būklę bei išvaizdą ir išvengti remonto darbų. Apsauginė plėvelė - ypač svarbus telefono priedas. Apsauginės plėvelės, apsauginiai grūdinti stiklai yra parduodamos ir mūsų internetinėje parduotuvėje.

Apsauginės plėvelės, apsauginiai grūdinti stiklai yra patikimas pasirinkimas, kai norisi apsaugoti telefono ekraną nuo nešvarumų, įbrėžimų, įskilimų, o taip pat - norint sumažinti žalą, kuri būtų padaryta tuo atveju, jei telefonas nukristų. Jeigu norite, kad būtų užtikrinta maksimali ekrano apsauga, tai tiks apsauginis grūdintas stiklas, kadangi jis yra net 5 - 6 kartus atsparesnis už įprastą apsauginį stiklą.

Nesibaiminkite, kad apsauginės plėvelės, apsauginiai stikliukai ar grūdinti stiklai sumažins ekrano jautrumą liečiant, jie pagaminti taip, kad jautrumas nesumažėtų, tad naudotis bus labai patogu. Apsauginės plėvelės, apsauginiai grūdinti stiklai bei apsauginiai stikliukai yra labai paprastai prižiūrimi - tereikia nuvalyti jiems skirtomis servetėlėmis. Uždėti ir nuimti juos taip pat lengva, na, o nuėmus neliks jokių žymių. Taigi, pasirūpinkite savo telefonu tą pačią dieną, kai jį įsigijote.