Gamintojai

Informacija

Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus Yra 16 prekių.

Rodoma 1 - 16 iš 16 dalykų
Rodoma 1 - 16 iš 16 dalykų

Ne paslaptis, kad labai dažnai tenka susidurti su įvairiais telefonų gedimais. Na, o tuomet dažniausiai prireikia ir taisymo. Taigi, visa tai sukelia ne tik tam tikrus nepatogumus, nes ne tik prarandama galimybė kurį laiką naudotis telefonu, bet ir taip pat tenka patirti tam tikrų išlaidų. Taigi, kur kas geriau užbėgti už akių šiems įvykiams ir tinkamai pasirūpinti savo telefonu. Na, o tai padaryti yra labai paprasta, kadangi mūsų internetinėje parduotuvėje jūsų laukia stilingi bei patrauklūs telefonų priedai - apsauginiai grūdinti stiklai, apsauginiai stikliukai.

Vienas iš pasirinkimų, kuris turėtų papildyti jūsų prekių krepšelį, yra skaidrus grūdintas apsauginis stiklas.Tokį stiklą sumontuoti yra labai paprasta, o po išmontavimo - neliks jokių  pėdsakų. Apsauginis grūdintas stiklas patikimai apsaugos telefono ekraną nuo aštrių daiktų, aplinkos nešvarumų, sušvelnins smūgį arba kritimą. Taip pat yra padengtas olefobine danga. Na, ir,  žinoma tai yra bene geriausias pasirinkimas norintiems maksimalios apsaugos, kaadangi grūdintas apsauginis stiklas yra maždaug 6 kartus atsparesnis už įprastą stiklą.

Atverčiamas dėklas taip pat sustiprins jūsų telefono apsaugą ir stilingai papildys kiekvieną kuriamą įvaizdį. Dėklas - knygutė  apsaugos nuo aplinkos nešvarumų, aštrių daiktų, sumažins smūgio ar kritimo metu patiriamą jėgą. 

Dėklai bei dėkliukai, apsauginiai stiklai - ilgesniam jūsų telefono tarnavimo. Taigi, pasirūpinti savo telefonu paprasta - tai padaryti padės stilingi ir kokybiški priedai. Na, o telefonų priedais pasirūpinti irgi paprasta - tereikės nuvalyti specialiomis servetėlėmis.