Filtras

Prieinamumas
Skirta konkrečiam modeliui:
Apsaugos tipas:
Prekės ženklas:

Gamintojai

Informacija

P40 Lite Yra 1 prekė.

Rodomas 1 - 1 iš 1 dalyko
Rodomas 1 - 1 iš 1 dalyko

Jei norite, kad Huawei P40 Lite jums tarnautų ilgai bei patikimai, ypatingą dėmesį turite skirti telefono ekranui, nes būtent ši jo dalis yra dažniausiai liečiama. Ir, jei reikėtų išvardinti, kiek yra veiksnių, galinčių pabloginti ekrano išvaizdą ir telefono funkcionavimą, tai, ko gero, net ir patys nustebtumėte. Dulkės, aštrūs daiktai, kritimas, smūgis, drėgmė – tai tik nedidelė dalis šių veiksnių, kurie, vienaip ar kitaip paskatins jūsų telefono ekrano nusidėvėjimą. Tad pats paprasčiausias būdas užkirsti tam kelią – įsigyti apsauginę plėvelę ar grūdintą stiklą. Jų galite įsigyti ir mūsų internetinėje parduotuvėje.

Tiek apsauginės plėvelės, tiek grūdinti stikliukai, yra gaminami iš kokybiškų žaliavų, todėl užtikrinamas tvirtumas, stabilumas. Šiuos gaminius lengva prižiūrėti (pakaks nuvalyti specialiomis servetėlėmis), be to, juos ypač patogu liesti, nei kiek nesumažinamas telefono jautrumas.    

Nežinote, kurią apsauginę plėvelę įsigyti, ar kuriam grūdintam stiklui teikti pirmenybę? Įsigykite kelis gaminius – jei vienas bus nebetinkamas naudoti, visada bus galima pakeisti kitu ir garantuoti nepertraukiamą telefono apsaugą.