Filtras

Prieinamumas
Skirta konkrečiam modeliui:
Spalva:
Apsaugos tipas:

Gamintojai

Informacija

Galaxy Note 20 Yra 2 prekių.

Rodoma 1 - 2 iš 2 dalykų
Rodoma 1 - 2 iš 2 dalykų

Jei siektume išvardinti, kuo jus nudžiuginti galėtų Samsung Galaxy Note 20, tai dalykų būtų labai daug. Tačiau taip pat netruktume priminti, kad visu tuo mėgausitės tik tuomet, jei ir patys gebėsite tinkamai pasirūpinti naujuoju pirkiniu. Tačiau yra ir dar viena gera žinia – užtikrinti tinkamą priežiūrą nėra sunku – pakanka vos kelių gaminių, pavyzdžiui, ekrano apsaugų. Jų galite įsigyti mūsų internetinėje parduotuvėje.

Apsauginės plėvelės arba grūdinti stikliukai patikimai apsaugos telefono ekraną nuo smulkių įbrėžimų, kuriuos galėtų sukelti aštrūs daiktai. Be to, viena iš šių ekrano pasaugų padengtą telefoną bus galima drąsiai įvairiausių daiktų pilnoje kurpinėje ar rankinėje. Telefono kritimai iš tam tikro aukščio – taip pat nėra retas reiškinys, o įskilimai nukritus – irgi dažni. Taigi, grūdintas stiklas efektyviai sumažins įskilimų tikimybę. Na, ir, žinoma, nereikia pamiršti, kad ekrano apsaugos patikimai apsaugos ir nuo kitų veiksnių – dulkių, lietaus saulės spindulių ir t.t.

Pirkėjai neretai nežino, kaip pasielgti – užsisakyti tik apsauginę plėvelę ar grūdintą stiklą. Vis dėlto, puikiu pasirinkimu gali tapti abu gaminiai – jei vienas bus pažeistas, iš karto galėsite pakeisti kitu ir užtikrinti efektyvią bei nepertraukiamą telefono apsaugą. Tiek apsaugines plėveles, tiek grūdintus stiklus prižiūrėti yra labai paprasta – pakaks valyti specialiomis servetėlėmis.