Gamintojai

Informacija

Laikrodžių įkrovikliai Yra 42 prekių.

Rodoma 1 - 42 iš 42 dalykų
Rodoma 1 - 42 iš 42 dalykų

Greitam ir kokybiškam laikrodžiui įkrovimui pas mus galite įsigyti įkroviklių. Prekiaujame įvairių gamintojų USB laikrodžių pakrovėjais. Perkantiems svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad pakrovėjas būtų pritaikytas konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Šių gaminių laido ilgis paprastai siekia 100 cm, todėl lengva ir patogu naudoti. Įkrovikliai pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, todėl užtikrinamas ilgas bei patikimas gaminio tarnavimas. Kita vertus nereikia pamiršti, kad ne ką mažiau svarbi gaminio eksploatacija bei priežiūra. Tad prieš pradėdami naudoti įkroviklį, atidžiai susipažinkite su gaminio instrukcijomis ir jų laikykitės; nenaudokite gaminio ilgiau, nei jo reikia laikrodžiui įkrauti. Nepalikite įkroviklio ten, kur jį galėtų pasiekti intensyvūs tiesioginiai saulės spinduliai, drėgmė, jūsų mažamečiai vaikai ar naminiai gyvūnai. Kraukite tik nurodyta srove, kad kroviklis nesugestų. Jei pažeidėte įkroviklį, nebenaudokite. Viena dažniausių priežasčių, dėl kurios įkroviklių tampa nenaudojamu, laido pažeidimas. Taip dažniausiai nutinka dėl neatsargių ar staigių judesių – iš pradžių atsiranda mikro įtrūkimai, kurie ilgainiui didėja, kol įkroviklis visiškai nebegali atlikti savo funkcijos. Taigi, reikia tiek nedaug, kad bet kuris iš šių įkroviklių tarnautų ypač ilgai – venkite staigių, neatsargių judesių, nelankstykite, netempkite laido.

Ergonomiškas įkroviklių dizainas garantuoja lengvą naudojimąsi. Įkrovikliai ypač kompaktiški, paprasta pasiimti su savimi vykstant į keliones – tikrai neprireiks daug vietos. Kelionių metu geriausia įkroviklį laikyti apsauginėje dėžutėje arba maišelyje – tokiu būdu apsaugosite gaminį nuo neigiamo aplinkos poveikio.