Filtras

Prieinamumas
Skirta konkrečiam modeliui:
Spalva:
Apsaugos tipas:

Gamintojai

Informacija

Xiaomi Mi 10 / 10 Pro Yra 1 prekė.

Rodomas 1 - 1 iš 1 dalyko
Rodomas 1 - 1 iš 1 dalyko

Jei reikėtų įvardinti, kuo Xiaomi Mi 10 / 10 Pro, gali palengvinti jūsų gyvenimą, tai veiksnių būtų daug: nuo gerokai įdomesnių pramogų iki ypač patrauklaus, kiekvieną dieną džiuginančių dizaino. Tačiau taip pat nereikia pamiršti, situacija gali keistis, t.y., puikių galimybių bus dar daugiau, jei išbandysite šiam telefonui skirtus priedus. Tai – dėklai, apsauginės plėvelės bei grūdinti stiklai.

Kiekvienas iš šių pasirinkimų yra savaip žavus, tačiau bene geriausias dalykas – apsauga, kurią jūsų telefonui gali suteikti kuris nors iš šių gaminių. Dėklliukai, apsauginės plėvelės bei grūdinti stikliukai užtikrins patikimą apsaugą nuo dulkių, šalčio, karščio, drėgmės, o taip pat – sumažins smūgio ar kritimo jėgą. Na, ir, žinoma, nereikia pamiršti, kad dėklai ne tik garantuoja apsaugą, bet ir taps dar viena žavinga jūsų įvaizdžio detale.

Nežinote, kuriam iš šių gaminių teikti pirmenybę? Visai nebūtina to daryti – galite rinktis derinius – dėklas ir apsauginė plėvelė arba dėklas ir apsauginis stiklas. Jei kažkuris vienas iš šių gaminių bus pažeistas, likęs vis tiek užtikrins jūsų telefono apsaugą.