Filtras

Prieinamumas
Skirta konkrečiam modeliui:
Spalva:
Apsaugos tipas:

Gamintojai

Informacija

Galaxy A6 Plus 2018 Yra 1 prekė.

Rodomas 1 - 1 iš 1 dalyko
Rodomas 1 - 1 iš 1 dalyko

Pasirūpinkite tinkamai savo naujuoju Samsung Galaxy A6 plus 2018 įsigydami apsaugos sprendimų, skirtų jų ekranui. Kaip žinia, būtent ekranas yra viena tų dalių, kuri gali būti greičiausiai pažeista ar net visiškai sugadinta. Negana to, kad ekranas kasdien patiria sąlytį su įvairiais paviršiais, jį veikia ir U spinduliai, taip pat – smūgio ar kritimo metu gali būti pažeidimų. Taigi, kaip matyti, egzistuoja daugybė dalykų, kurie gali pakenkti jūsų Samsung Galaxy A6 plus 2018. Sumažinkite neigiamą aplinko poveikį pasirinkdami apsaugine plėveles grūdintus stiklus.
Lengvos, skaidrios, vos pastebimos ekrano plėvelės užtikina patikimą apaugą nuo UV spindulių, o taip pat ir nuo mulkių įbrėžimų bei įtrūkimų, kurie gali sugadinti ne tik puikią pirminę įrenginio, bet ir vaizdo kokybę. Taip pat galite rinktis įvairių tipų apsauginius stiklus, kurie užtikrins patikimą apsaugą smūgio ar kritimo metu.
Pasirinkite tinkamiausius sprendimus tam, kad apsaugotumėte savo Samsung Galaxy A6 plus 2018 nuo neigiamo aplinkos poveikio; išsaugotumėte patrauklią jo išvaizdą bei užtikrintumėte ilgesnį tarnavimo laiką.