Gamintojai

Informacija

Galaxy Note 20 Ultra Yra 3 prekių.

Rodoma 1 - 3 iš 3 dalykų
Rodoma 1 - 3 iš 3 dalykų

Samsung Galaxy Note 20 Ultra – idealus sprendimas kiekviena, kurį domina galimybė ypač patogiai komunikuoti, greičiau atlikti kasdienes užduotis, o taip pat ir įdomios pramogos. Tačiau taip pat nereikia pamiršti, kad šis telefonas reikalaus ir tam tikros priežiūros. Vienas svarbiausių akcentų yra užtikrinti tinkamą ekrano apsaugą. Na, o tai padaryti ne taip jau ir sudėtinga. Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite daug gaminių, skirtų efektyviai telefono apsaugai užtikrinti – apsauginių plėvelių, grūdintų stiklų. Visi jie yra pagaminti iš aukštos kokybės žaliavų, o tai lemia ne tik tvirtumą ar stabilumą, bet ir paprastą priežiūrą – ekrano apsaugas pakaks nuvalyti specialiomis servetėlėmis.

Tiek apsauginės plėvelės, tiek grūdinti stikliukai, apsaugos telefono ekranų nuo dulkių, nešvarumų, drėgmės. Dar vienas svarbu akcentas yra smulkūs įbrėžimai bei įtrūkimai, kurie atsiranda dėl neatsargaus naudojimosi aštriais daiktais. Iš pradžių įtrūkimai bus maži – vos pastebimi, tačiau netrunka padidėti tie, kad ne tik apsunkina matymą, bet ir tampa priežastimi, dėl kurios tenka gerokai sumažinti kainą, jei norima parduoti telefoną. Na, o ekrano apsaugos padės išvengti šių mikro įbrėžimų.

Ne paslaptis ir tai, kad telefono būklė gali gerokai pasikeisti, jei jį išmesite iš rankų arba jis tiesiog nukris iš didelio aukščio. Tačiau nepamirškite, kad ekrano apsaugos gerokai sušvelnina kritimo jėgą ir leidžia išvengti nedžiuginančių pasekmių.