Juodas dėklas Apple iPhone 15 Plus telefonui "ESR Cloud Kickstand Halolock Magsafe" Padidinti

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Juodas dėklas Apple iPhone 15 Plus telefonui "ESR Cloud Kickstand Halolock Magsafe"

4894240176214

Nauja

Pristatymas 2-7 d.d.

Šiuo metu neturime

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 45 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 45 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,45 €. Tik registruotiems vartotojams


22,99 €

Charakteristikos

Skirta konkrečiam modeliui: Apple iPhone 15 Plus
Dėklo tipas: Dengiantis nugarėlę (Bamperis)
Spalva: Juoda
Prekės ženklas: ESR
Pakuotė: Originali pakuotė
Pristatymas Pristatymas (2-7 d.d.)
Papildoma informacija Šios prekės negalima užsakyti su atsiskaitymu pristatymo metu (COD).
Magsafe: Yra

Apie prekę

ESR Cloud Kickstand HaloLock dėklas yra unikalus dėklas, siūlantis ne tik apsaugą, bet ir praktiškus sprendimus. Jis pagamintas iš minkšto silikono ir polikarbonato, kuris užtikrina išskirtinį ilgaamžiškumą ir atsparumą pažeidimams.

Viena iš svarbiausių šio dėklo savybių yra reguliuojamas fotoaparato atrama, leidžianti reguliuoti jį pageidaujamu kampu. Be to, dėklas palaiko MagSafe technologiją, o tai reiškia, kad jį galima sklandžiai naudoti su priedais, suderinamais su šia technologija.

ESR Cloud Kickstand svarbu ne tik funkcionalumas, bet ir patogumas. Dėl minkšto ir lipnaus silikono dėklas puikus pasirinkimas, užtikrinant tvirtą sukibimą ir apsaugą nuo atsitiktinio išslydimo iš rankos.

Atsparumas pažeidimams yra dar vienas šio dėkliuko privalumas. Naudojant aukštos kokybės medžiagas, ESR Cloud Kickstand užtikrina ilgalaikę apsaugą nuo įbrėžimų, smūgių ir kitų kasdienių pažeidimų, kurių gali patirti jūsų išmanusis telefonas.

PREKĖS SAVYBĖS:
- 100% originalus
- Supakuota originalioje pakuotėje
- Plonas ir lengvas
- Tiksliai pagamintas
- Puikiai tinka
- Suderinamas su Magsafe technologija
- Stovo funkcija
- Lengva uždėti ir nuimti