Juodas dėklas Apple iPhone 13 Pro telefonui "Carbon Premium" Padidinti

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Juodas dėklas Apple iPhone 13 Pro telefonui "Carbon Premium"

5903396177323

Nauja

1 Vienetas

Greitas pristatymas

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 7 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 7 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,07 €. Tik registruotiems vartotojams


3,99 €

Charakteristikos

Skirta konkrečiam modeliui: Apple iPhone 13 Pro
Dėklo tipas: Dengiantis nugarėlę (Bamperis)
Spalva: Juoda
Pristatymas Greitas pristatymas

Apie prekę

Carbon Premium dėklas užtikrina geriausią jūsų telefono apsaugą kiekvieną dieną. Apsaugo jūsų įrenginį nuo kritimo, įbrėžimų ir dulkių. Padengtas blizgia anglies pluošto tekstūra, suteikia elegantišką išvaizdą.

Pilna apsauga
Kiekvienam išmaniajam telefonui reikalingas tvirtas dėklas, kuris apsaugotų jūsų įrangą nuo pažeidimų netikėto kritimo atveju. Sustiprinti kampai sugeria smūgio jėgą, o išsikišę kraštai yra papildoma ekrano ir fotoaparato apsauga.

Naudojimo komfortas
Galite lengvai išlaikyti dėklą švarų. Integruoti mygtukai neleidžia dulkėms ir nešvarumams patekti į telefoną. Dangtelyje yra išpjovos telefono funkciniams mygtukams, kurios leidžia laisvai naudotis įrenginiu.

Indukcinis įkrovimas be kliūčių
Su Carbon Premium dėklu galite įkrauti savo išmanųjį telefoną neišėmę dėklo.

Šiuolaikinė išvaizda
Carbon Premium dėklas skirtas kiekvienam, kuris vertina eleganciją ir nesenstantį dizainą. Dizaino anglies motyvas, naudojamas ant Carbon Premium dėklo, leidžia jūsų telefonui atrodyti dar patraukliau.

Specifikacija:
Medžiaga: TPU

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: