Pilkas / geltonas pakabukas telefonui reguliuojamo ilgio 165cm (kilpėje max 82.5cm) / ant peties arba kaklo "Swing" Padidinti

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Pilkas / geltonas pakabukas telefonui reguliuojamo ilgio 165cm (kilpa max 82.5cm) / ant peties arba kaklo "Swing"

5903396157486

Nauja

2 Prekės

Greitas pristatymas

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 9 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 9 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,09 €. Tik registruotiems vartotojams


4,99 €

Charakteristikos

Spalva: Geltona
Pristatymas Greitas pristatymas

Apie prekę

Telefono pakabukas su labai ilga virvelę. Platus reguliavimas leis jį naudoti įvairiai, pvz. nešioti ant peties ar kaklo.

SWING pakabukas puikiai papildys kasdienę veiklą. Virvelės ilgis yra 165 cm (82,5 cm kilpoje) ir yra pakankamai patvari, kad ją būtų galima naudoti ilgą laiką. Reguliuojamas ilgis leidžia nešioti pakabuką įvairiose vietose, pvz. aplink juosmenį, ant peties arba ant kaklo. Dėl to telefonas ar belaidis garsiakalbis visada bus po ranka.

Pakabukas leidžia saugiai pritvirtinti prie išmaniojo telefono su dėklu. Tereikia prijungtą kortelę įkišti tarp įrenginio ir dėklo taip, kad kabliukas išlįstų iš įkrovimo jungties. Taip pritvirtintas telefonas tvirtai laikys ant virvelės, todėl nereikės jaudintis dėl staigaus paslydimo ar netyčinio atsisegimo.

Specifikacija:
Medžiaga: Dacron
Laido ilgis: 165 cm
Laido ilgis kilpoje: 82,5 cm
Ilgio reguliavimas
Kabliukas tvirtinimui prie telefono