Geltona šviesą atspindinti Velcro apyrankė Padidinti

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Geltona šviesą atspindinti Velcro apyrankė

9111201933552

Nauja

3 Prekės

Greitas pristatymas

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 5 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 5 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,05 €. Tik registruotiems vartotojams


2,99 €

Charakteristikos

Spalva: Geltona
Pakuotė: Originali pakuotė
Pristatymas Greitas pristatymas

Apie prekę

Šviesą atspindinti juostelė 4 cm

Saugumas eisme yra problema, kurios negalima pervertinti. Verta suprasti, kad esant prastam matomumui, vairuotojas turi labai ribotas galimybes pamatyti pėsčiąjį ar dviratininką. Štai kodėl įvyksta tiek daug tragiškų avarijų. Laimei, yra paprastų ir nebrangių būdų, kaip žymiai pagerinti savo saugumą sportuojant ar einant gatvėmis ir keliais. Viena iš jų – šviesą atspindinčios juostos, kurios gali būti užmaunamos ant kulkšnies ar dilbio. Tai užtrunka vos kelias sekundes ir gali išgelbėti jūsų sveikatą ar net gyvybę.

Specifikacija:

    Prekinis ženklas: Hurtel
    Tipas: šviesą atspindinti juosta
    Medžiaga: poliamidas
    Plotis: 4 cm
    Reguliavimas: su Velcro užsegimu
    Spalva: Geltona
    Svoris: 16g (1 vnt.)
    Kur naudoti: kulkšnis, dilbis, kuprinė, krepšys ir kt.

Svarbiausios savybės:

    Universalus naudojimas
    Intensyvus šviesos atspindys
    Lengvas surinkimas
    Dėvėjimo patogumas
    Puikiai tinka sportininkams
    Galimybė užsidėti kuprinę, krepšį, dviračio elementą

Saugumas visai šeimai

Šviesą atspindinčios juostos – tai universalūs aksesuarai, kurie leis užtikrinti visos šeimos saugumą. Jie pasiteisins ne tik kelionėse dviračiais, bėgiojimu, bet ir kasdien grįždami iš darbo ar mokyklos sutemus. Jais verta parūpinti savo vaiką, nes mažiausieji labiausiai kenčia nuo eismo įvykių, kuriuos sukelia ribotas vairuotojų matomumas.

Dėvėjimo patogumas

Juostos idealiai tinka sportui lauke, nes yra lengvos, patogios ir nevaržo judesių. Galite dėvėti juos bėgiodami, važiuodami dviračiu ar vaikščiodami. Jie stabiliai laikosi ant čiurnos ar dilbio, todėl nereikia jaudintis, kad intensyvių judesių metu jie nukris.

Puikus matomumas sutemus

Nepaisant mažo dydžio ir paprasto dizaino, šviesą atspindinčios juostos yra itin efektyvus būdas pagerinti saugumą kelyje. Jie intensyviai atspindi šviesą, todėl pėsčiasis ar dviratininkas yra aiškiai matomas, o vairuotojas gali jų išvengti, laikydamasis tinkamo atstumo.