Mėlynas Magsafe kortelių dėklas telefonams "Leather Mag Wallet" Padidinti

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Mėlynas Magsafe kortelių dėklas telefonams "Leather Mag Wallet"

5903396209895

Nauja

1 Vienetas

Greitas pristatymas

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 13 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 13 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,13 €. Tik registruotiems vartotojams


6,99 €

Charakteristikos

Spalva: Mėlyna
Pristatymas Greitas pristatymas
Magsafe: Yra

Apie prekę

Magnetinė piniginė skirta iPhone 12/13/14/15 serijos išmaniesiems telefonams, kurie palaiko MagSafe® technologiją. Pagaminta iš ekologiškos odos, atrodo elegantiškai, o itin stiprus magnetas neleidžia atsitiktinai atsiskirti nuo įrenginio. Piniginėje galite laikyti reikiamus dokumentus, pvz., mokėjimo korteles, dokumentus ar bilietus.

Stiprus magnetas ir MagSafe® palaikymas

Piniginė skirta telefonams ir dėklams su Magsafe technologija. Pasižymi itin stipriu magnetu, dėl kurio piniginė stabiliai prilimpa prie prietaiso, nerizikuojant staigiai atsiskirti. Magnetinė funkcija veikia tik tiesiai ant telefono arba MagSafe® atraminio dėklo. Įrenginiams be MagSafe® galite pritvirtinti piniginę prie dėklo su įmontuotu magnetu.

Dėklas yra praktiškas aksesuaras, nepriklausomai nuo situacijos. Jame telpa iki 3 kortelių – galima laikyti mokėjimo kortelę, asmens dokumentą ar darbo įėjimo kortelę. Pravers ir atostogų kelionių metu – bus patogiau laikyti viešbučio kambario kortelę, banknotus, bilietą, kuris bus po ranka apžiūros metu. Tinkamas piniginės profiliavimas reiškia, kad ji netrukdo kasdieniniam išmaniojo telefono naudojimui.

Specifikacija:

Matmenys: apytiksl. 65 × 95 mm
Vid. matmenys: 55 x 80 mm
Medžiaga: ekologiška oda
MagSafe® palaikymas