Universalus juodas atverčiamas dėklas 11.0" planšetėms "BLUN" Padidinti

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Universalus juodas atverčiamas dėklas 11.0" planšetėms "BLUN"

5903396194733

Nauja

2 Prekės

Greitas pristatymas

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 21 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 21 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,21 €. Tik registruotiems vartotojams


10,99 €

Charakteristikos

Dėklo tipas: Atverčiamas (Į šoną)
Spalva: Juoda
Skyrelis kortelės/pinigams dėti: Yra
Pristatymas Greitas pristatymas

Apie prekę

Plonas, elegantiškas stovo / dėklas iš BLUN serijos. Tinka 11,0" planšetiniams kompiuteriams. Vidus išklotas mikropluoštu, kuris puikiai apsaugo įrenginio ekraną ir neleidžia sugadinti.

Dėklas skirtas vartotojams, kurie dažnai naudoja planšetinį kompiuterį dienos metu. Pagaminta iš kokybiškų medžiagų, labai elegantiška ir patogiai telpa rankoje. Dėl mažo dydžio ir mažo svorio puikiai telpa rankinėje ar rankiniame bagaže.

Dėklas turi patogų tvirtinimą, kuris išlaiko planšetę stabilioje padėtyje ir tuo pačiu leidžia lengvai įdėti ar išimti įrenginį. Vidus išklotas itin minkštu mikropluoštu, kuris apsaugo planšetę nuo įbrėžimų ir nedidelių pažeidimų.

Dangtelis susilanksto į stovą, todėl naudotis įrenginiu lengviau. Be to, jame yra patogios kišenės, naudingos dokumentams susidėti.

Dėklas tinka prietaisams, kurių didžiausi matmenys yra maždaug 16,7 × 25,6 cm

Medžiaga: Eko oda