Juodas odinis atverčiamas klasikinis dėklas Samsung Galaxy S23 telefonui "Book Special Case" Padidinti

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Juodas odinis atverčiamas klasikinis dėklas Samsung Galaxy S23 telefonui "Book Special Case"

5900217965565

Nauja

3 Prekės

Greitas pristatymas

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 12 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 12 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,12 €. Tik registruotiems vartotojams


6,49 €

Charakteristikos

Skirta konkrečiam modeliui: Samsung Galaxy S23
Dėklo tipas: Atverčiamas (Į šoną)
Spalva: Juoda
Skyrelis kortelės/pinigams dėti: Yra
Pristatymas Greitas pristatymas

Apie prekę

SPECIAL BOOK skirtas eleganciją ir patogumą vertinantiems žmonėms. Dėklas pagamintas iš eko ir natūralios odos. Korpusas turi visas reikalingas išpjovas. Telefonas įstatomas į lankstų, įtrūkimams atsparų laikiklį, kuris papildomai amortizuoja ir apsaugo telefoną nuo smūgių ir kritimų.

Korpuso privalumai: Turi visas reikalingas išpjovas, telefono įdėklas pagamintas iš lanksčios TPU medžiagos, todėl nepažeidžiamas kaip plastikas. Papildomos kišenės dokumentams ir kortelėms laikyti. MAGNETINIS užsegimas – šio sprendimo dėka Jūsų telefono ekranas apsaugotas nuo kritimo. Patogus stovas – dėklas veikia kaip stovas Jūsų telefonui, todėl galėsite patogiai pastatyti jį į horizontalią padėtį.

Magnetinis užraktas. Be užsegimo.

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.