Skaidrus dėklas Samsung Galaxy S23 telefonui "Clear Mag Cover MagSafe" Padidinti

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Skaidrus dėklas Samsung Galaxy S23 telefonui "Clear Mag Cover MagSafe"

5903396197901

Nauja

3 Prekės

Greitas pristatymas

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 11 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 11 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,11 €. Tik registruotiems vartotojams


5,99 €

Charakteristikos

Skirta konkrečiam modeliui: Samsung Galaxy S23
Dėklo tipas: Dengiantis nugarėlę (Bamperis)
Spalva: Skaidri (Permatomas)
Pristatymas Greitas pristatymas
Magsafe: Yra

Apie prekę

Užtikrinkite puikią savo išmaniojo telefono apsaugą naudodami Clear Mag Cover, kurio patvari ir skaidri danga apsaugo nuo smūgių ar įbrėžimų. Gaminys suderinamas su MagSafe technologija, kuri leidžia indukcinį įkrovimą.

Clear Mag Cover iPhone yra aukštos kokybės medžiagų ir visiško komforto garantija. Jis palaiko naujovišką MagSafe technologiją, kuri leidžia įkrauti telefoną nenaudojant laidų. Žiedas su įmontuotais magnetais leidžia indukciniu būdu papildyti akumuliatorių neišimant dėklo. Taip pat galite pasiekti magnetinius automobilio laikiklius ir nesijaudinkite dėl tvirtinimo tvirtumo vairuojant.

Korpusas pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, kuris yra pakankamai patvarus, kad tarnautų ilgą laiką. Jis apsaugo nuo nepageidaujamo kritimo iš aukščio ir įbrėžimų ant lygaus paviršiaus. Aiškus dizainas išlaiko originalią įrenginių estetiką ir išlieka stilingas kaip anksčiau.

Neslystanti danga, todėl dėklas yra patogus laikant rankoje. Paaukštintas ekrano apvadas papildomai dengia išmaniojo telefono kamerą, o integruotos išpjovos palengvina prieigą prie prievadų, todėl galėsite lengvai naudotis visomis funkcijomis.


Specifikacija:

Medžiaga: plastikas (nugarėlė), TPU
Spalva: skaidri
Palaiko „MagSafe“ belaidžio įkrovimo technologiją.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: