Tamsiai mėlynas odinis atverčiamas klasikinis dėklas Samsung Galaxy A54 5G telefonui "Book Special Case" Padidinti

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Tamsiai mėlynas odinis atverčiamas klasikinis dėklas Samsung Galaxy A54 5G telefonui "Book Special Case"

5900217973256

Nauja

3 Prekės

Greitas pristatymas

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 12 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 12 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,12 €. Tik registruotiems vartotojams


6,49 €

Charakteristikos

Skirta konkrečiam modeliui: Samsung Galaxy A54 5G
Dėklo tipas: Atverčiamas (Į šoną)
Spalva: Mėlyna
Skyrelis kortelės/pinigams dėti: Yra
Pristatymas Greitas pristatymas

Apie prekę

SPECIAL BOOK skirtas eleganciją ir patogumą vertinantiems žmonėms. Dėklas pagamintas iš eko ir natūralios odos. Korpusas turi visas reikalingas išpjovas. Telefonas įstatomas į lankstų, įtrūkimams atsparų laikiklį, kuris papildomai amortizuoja ir apsaugo telefoną nuo smūgių ir kritimų.

Korpuso privalumai: Turi visas reikalingas išpjovas, telefono įdėklas pagamintas iš lanksčios TPU medžiagos, todėl nepažeidžiamas kaip plastikas. Papildomos kišenės dokumentams ir kortelėms laikyti. MAGNETINIS užsegimas – šio sprendimo dėka Jūsų telefono ekranas apsaugotas nuo kritimo. Patogus stovas – dėklas veikia kaip stovas Jūsų telefonui, todėl galėsite patogiai pastatyti jį į horizontalią padėtį.

Magnetinis užraktas. Be užsegimo.

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.