Purpurinis perforuotas dėklas Samsung Galaxy A54 5G telefonui "Breezy Case" Padidinti

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Purpurinis perforuotas dėklas Samsung Galaxy A54 5G telefonui "Breezy Case"

5903396212642

Nauja

4 Prekės

Greitas pristatymas

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 9 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 9 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,09 €. Tik registruotiems vartotojams


4,99 €

Charakteristikos

Skirta konkrečiam modeliui: Samsung Galaxy A54 5G
Dėklo tipas: Dengiantis nugarėlę (Bamperis)
Spalva: Purpurinė
Pristatymas Greitas pristatymas

Apie prekę

Breezy dėklas yra sprendimas, kuriame dera apsauga, funkcionalumas ir stilingas dizainas. Jis sukurtas taip, kad užtikrintų optimalią oro cirkuliaciją, sumažinant telefono įkaitimo riziką. Dėka perforuoto rašto ir kokybiško plastiko, dėklas apsaugo telefoną ir jo nestorina, išlaikant jo plonumą.

Perforuotas, vientisas Breezy dėklas užtikrina optimalią oro cirkuliaciją aplink telefoną. Dėl šios priežasties jis neleidžia įrenginiui įkaisti net intensyviai naudojant. Visiška kameros salelės apsauga užtikrina, kad net šie jautrūs telefono elementai būtų tinkamai apsaugoti nuo įbrėžimų, dulkių ar atsitiktinio sugadinimo.

Be to, tai leidžia išlaikyti originalų plonumą ir estetiką. Jis buvo pagamintas iš aukštos kokybės plastiko su padidintu lankstumu, todėl jį lengva uždėti ant telefono ir puikiai priglunda.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: