Mėlynas odinis dėklas Apple iPhone 14 Pro Max telefonui "Leather Mag Cover" Padidinti

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Mėlynas odinis dėklas Apple iPhone 14 Pro Max telefonui "Leather Mag Cover"

5903396185236

Nauja

1 Vienetas

Greitas pristatymas

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 23 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 23 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,23 €. Tik registruotiems vartotojams


11,99 €

Charakteristikos

Skirta konkrečiam modeliui: Apple iPhone 14 Pro Max
Dėklo tipas: Dengiantis nugarėlę (Bamperis)
Spalva: Mėlyna
Pristatymas Greitas pristatymas
Magsafe: Yra

Apie prekę

Elegantiškas dėklas su stipriu magnetiniu žiedu, pagamintas iš ekologiškos odos. Skirta iPhone naudotojams, kurie nori išnaudoti visas MagSafe belaidžio įkrovimo galimybes.

MagSafe – patogumas ir saugumas
„MagSafe“ technologija leidžia greitai įkrauti išmanųjį telefoną juo naudojantis. Tačiau dauguma atvejų šios technologijos nepalaiko, o tai reiškia, kad norint naudoti automobilio ar stalo laikiklį, kiekvieną kartą reikia nuimti dėklą nuo telefono. „Leather Mag Cover“ yra visiškai suderinamas su MagSafe technologija.

Stiprus magnetinis žiedas
Palyginti su panašiais rinkoje esančiais gaminiais, „Leather Mag Cover“ turi išskirtinai stiprų magnetinį žiedą. Tai turi tiesioginės įtakos saugumui – stabilus automobiliniame laikiklyje užtikrina, kad išmanusis telefonas neiškris vairuojant, o staliniame laikiklyje ar asmenukių lazdelėje užtikrina patogų ir patogų naudojimą.

Dizainas taip pat svarbus
Odinis dangtelis buvo pagamintas atkreipiant dėmesį į detales. Magnetinis žiedas buvo kruopščiai paslėptas po medžiaga, o ekologiška oda atrodo elegantiškai ir moderniai. Dėklų spalvos parinktos atsižvelgiant į iPhone naudotojus – dėklas yra panašių į iPhone modelių spalvas, todėl jį galima derinti prie pasirinkto modelio.

Aukščiausio lygio išmaniojo telefono apsauga
Dėklas apsaugo išmanųjį telefoną nuo pažeidimų, susijusių su kasdieniu naudojimu. Jis efektyviai apsaugo nuo įbrėžimų. Pakeltas kraštelis aplink fotoaparatą, kad apsaugoti objektyvą. Dėklas viduje yra išklotas mikropluoštu, kad dar geriau apsaugotų subtilų išmaniojo telefono korpusą.

Atsižvelgiant į gaminio naudojimo intensyvumą, gali būti, kad laikui bėgant pasimatys magnetinio žiedo kontūra.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: