Apsauginis grūdintas stiklas Apple iPhone 13 / 13 Pro / 14 telefonui "X-ONE Sapphire Glass Extra Hard" Padidinti

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Apsauginis grūdintas stiklas Apple iPhone 13 / 13 Pro / 14 telefonui "X-ONE Sapphire Glass Extra Hard"

5903396124495

Nauja

3 Prekės

Greitas pristatymas

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 29 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 29 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,29 €. Tik registruotiems vartotojams


14,99 €

Nuolaida perkant didesnį kiekį

Kiekis Vnt. kaina
2x -  5% 14,99 €  14,24 €

Charakteristikos

Skirta konkrečiam modeliui: Apple iPhone 13 / 13 Pro / 14
Atitiktis: Pilnai visam ekranui (gali būti siauresnis, kad tiktų su dėklu)
Spalva: Juoda
Apsaugos tipas: Grūdintas stiklas
Prekės ženklas: X-ONE
Storis (mm): 0.3
Atsparumas: 9H
Pakuotė: Originali pakuotė
Pristatymas Greitas pristatymas

Apie prekę

Unikalus X-ONE grūdintas stiklas su safyro danga – numeris vienas ekrano apsaugos srityje. Dėl sintetinio safyro sluoksnio jis yra atsparesnis įbrėžimams, palyginti su tradiciniais stiklais. Viso paviršiaus klijai užtikrina puikų sukibimą, o oleofobinė danga apsaugo nuo pirštų atspaudų.

Safyras yra vienas iš patvariausių gamtoje randamų mineralų – pagal 10 balų Moso skalę jis yra iškart už deimanto. Stikluose yra jo sintetinė versija, kuri yra korundo ir aliuminio oksido derinys.

Praktiškai dėl tokio didelio kietumo safyro stiklas yra daug atsparesnis mechaniniams pažeidimams – pavyzdžiui, įbrėžimams naudojant kasdienius daiktus, tokius kaip peilis ar raktai.

Papildomas safyro privalumas – visiškas optinis skaidrumas. Įdiegę aiškiai atkurkite originalaus ekrano spalvą, užtikrindami puikią vaizdo kokybę ir jautrumą. Oleofobinė danga apsaugo nuo pirštų atspaudų.

Dėl viso klijavimo paviršiaus stiklas puikiai prilimpa nuo viršaus iki apatinio krašto. Taip pat neleidžia dulkių dalelėms patekti po ekranu. Dėl nedidelio stiklo storio (0,3 mm) optiškai nestorėja telefono ir stiklas puikiai susilieja su apsauginiu dėklu.

Safyro stiklas yra saugus naudoti. Suapvalinti stiklo kraštai apsaugo nuo sužalojimų surinkimo metu. Be to, skirtingai nei tradiciniai stikliukai, dūžtant, Sapphire stiklas nesudaro aštrių skeveldrų, dėl kurių būtų galima įsipjautio, ir lūžta išilgai paviršiaus, sukurdamas voratinklio raštą.

Savybės:
Klijai: ant viso paviršiaus
Ekrano aprėptis: apima visą ekraną, įskaitant ekrano kreivumą
Medžiaga: grūdintas safyro stiklas
Storis: 0,3 mm
Išvaizda: Skaidrus su juodu rėmeliu
Oleofobinė danga: taip

Ypatingos savybės: didelis kietumas, puikus skaidrumas, viso paviršiaus sukibimas

Rinkinyje:
- grūdintas stiklas
- šlapias audinys
- sausas audinys
- pozicionavimo lipdukai