Juodas dėklas raktams / telefonui signalo blokavimui, apsaugantis nuo vagysčių "Anti-theft Case" Padidinti

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Juodas dėklas raktams / telefonui signalo blokavimui, apsaugantis nuo vagysčių "Anti-theft Case"

9111201906839

Nauja

5 prekės

Greitas pristatymas

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 11 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 11 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,11 €. Tik registruotiems vartotojams


5,99 €

Charakteristikos

Spalva: Juoda
Pakuotė: Originali pakuotė
Pristatymas Greitas pristatymas

Apie prekę

Apsaugos nuo vagystės dėklas automobilio raktams telefono radijo blokavimas Faraday dėžutė Faraday narvas 20 cm x 11 cm

Dėklas apsaugo elektroninius prietaisus nuo mechaninių pažeidimų, tačiau turi ir nemažai kitų funkcijų. Visų pirma, jis blokuoja signalą, todėl telefonas yra už diapazono ribų, turi antiradiacinę funkciją ir apsaugo nuo duomenų laikmenų išmagnetinimo bei jose saugomų failų praradimo.

Specifikacija:

    Dydis: 20 cm ilgio ir 11 cm pločio

Suderinamumas

Dėl savo dydžio į dėklą telpa ne tik raktai ar nedidelės duomenų laikmenos, bet ir mobilieji telefonai, kurių maksimalus ekrano dydis – 6 coliai.

Jame taip pat galite tilpti GPS navigaciją, vairavimo registratorių, nešiojamąjį standųjį diską (jei jis yra tinkamo dydžio).

Dvipusis veiksmas

    Mobiliojo telefono padėjimas į išorinį sluoksnį gali sumažinti mobiliojo telefono dalies spinduliuotę ir neturi jokios įtakos mobiliojo telefono skambučių ir trumpųjų žinučių sujungimui;
    Įdėjus mobilųjį telefoną į vidinį sluoksnį ir uždengiant jį, kad ne tik būtų išvengta elektromagnetinės spinduliuotės ir būtų apsaugota žmonių sveikata, bet ir blokuoti telefono signalą, kad jis būtų „miego“ būsenoje. Tada pašaliniai negali su jumis susisiekti.

Įdėję telefoną į vidinį sluoksnį:

    Jei jūsų mobilusis telefonas neįjungė skambučio priminimo funkcijos, pokalbio metu pasirodys pranešimas, kad esate nepasiekiamas.
    Jei jūsų mobiliajame telefone įjungta skambučio priminimo funkcija, kai kas nors paskambins, jis išgirs, kad esate nepasiekiamas, o jūs perskambinsite, kai būsite laisvas. Išėmę telefoną iš apsauginio maišelio gausite trumpąją žinutę, primenančią paskambinti.
    Padėjus telefoną į vidinį sluoksnį maždaug valandai, mobilusis telefonas išsijungs, jei ilgą laiką negaus signalo. Tai galioja visiems standartiniams įrenginiams – jie pradeda veikti išėmus iš korpuso.