Apsauginis grūdintas stiklas Apple iPad 10.9 2022 planšetei "Spigen Glas.TR EZ Fit" Padidinti

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Apsauginis grūdintas stiklas Apple iPad 10.9 2022 planšetei "Spigen Glas.TR EZ Fit"

8809811869729-AGL05554

Nauja

5+ prekės

Pristatymas 2-7 d.d.

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 45 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 45 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,45 €. Tik registruotiems vartotojams


22,99 €

Nuolaida perkant didesnį kiekį

Kiekis Vnt. kaina
2x -  5% 22,99 €  21,84 €

Charakteristikos

Skirta konkrečiam modeliui: Apple iPad 10.9 2022
Spalva: Skaidri (Permatomas)
Apsaugos tipas: Grūdintas stiklas
Prekės ženklas: SPIGEN
Atsparumas: 9H
Pakuotė: Originali pakuotė
Pristatymas Pristatymas (2-7 d.d.)
Papildoma informacija Šios prekės negalima užsakyti su atsiskaitymu pristatymo metu (COD).

Apie prekę

Grūdintas stiklas su montavimo rėmeliu lygiam stikliuko užklijavimui. Gamintojas taip supaprastino surinkimo būdą, kad jis būtų visiškai paprastas kiekvienam vartotojui.

Glas.TR EZ Fit yra 0,58 mm storio stiklas, kuri gamybos ir grūdinimo proceso metu buvo sukietinta iki 9H. Dėl to jis yra atsparus įbrėžimams net liečiant aštriu daiktu, pavyzdžiui, raktais ar peiliu. Stiklas padengtas oleofobiniu ir hidrofobiniu sluoksniu, kuris mažina ant ekrano pirštų atspaudų ar kitų teršalų. Jis yra skaidrus ir puikiai atspindi rodomas spalvas. Jis taip pat neturi įtakos lietimo jautrumui ir yra ypač skaidrus ir švelnus, todėl ekrano lietimas yra malonumas. Stiklas sukurtas specialiai apsaugoti ekraną nuo įbrėžimų ir sumažinti riziką sugadinti ekraną netikėtai nukritus.


* Stiklo dydis yra tik plokščiajai ekrano daliai išgaubta struktūra pagal ir remiantis konkretaus įrenginio modelio gamintojo paruoštu štampu. Tik toks stiklo nupjovimas užtikrins visišką suderinamumą su mūsų apsauginiais priedais.
** Dėl įvairaus ekranų kraštų frezavimo, ant ekrano uždėjus apsauginę plėvelę/stiklą, aplink ekraną gali susidaryti subtilus oro aureolė. Tai natūrali situacija ir priklauso nuo paties ekrano.

MONTAVIMO INSTRUKCIJOS:
1) Įrengimą vonioje pradėkite iš karto išsimaudžius – vandens garai sugers visas atmosferos dulkes ir tai netrukdys montuoti.
2) Kruopščiai nuvalykite ir nuriebalinkite ekrano paviršių, tada sausu skudurėliu nublizginkite jį iki blizgesio.
3) Įrenginio priekyje uždėkite rėmelį su neužsandarintu stiklu.
4) Nuimkite rėmą ir apsauginę plėvelę. Atsikratykite oro burbuliukų, keletą dešimčių sekundžių sukamaisiais judesiais viską spausdami. Atlikite tai taip, kad lipnus sluoksnis kuo tvirčiau susijungtų su ekranu.

PREKĖS SAVYBĖS:
- 100% originalus
- Supakuota originalioje pakuotėje
- Itin lengva montuoti dėl montavimo rėmo
- Kietumas 9H
- Malonūs liesti frezuoti 2,5D kraštai
- Papildomas olefobinis sluoksnis
- Tobulas skaidrumas
- Neturi įtakos lietimo funkcionalumui

Tinka: A2696, A2757, A2777.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: