Skaidrus dėklas Samsung Galaxy S24 telefonui "Etteri Clear Case" Padidinti

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Skaidrus dėklas Samsung Galaxy S24 telefonui "Etteri Clear Case"

5907457762084

Nauja

3 Prekės

Greitas pristatymas

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 22 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 22 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,22 €. Tik registruotiems vartotojams


11,49 €

Charakteristikos

Skirta konkrečiam modeliui: Samsung Galaxy S24
Dėklo tipas: Dengiantis nugarėlę (Bamperis)
Spalva: Skaidri (Permatomas)
Prekės ženklas: Etteri
Pakuotė: Originali pakuotė
Pristatymas Greitas pristatymas

Apie prekę

Etteri Clear yra skaidrus dėklas jūsų telefonui, puikiai tinkantis vartotojams, norintiems išlaikyti originalią savo įrenginio išvaizdą. Dėklas supakuotas minimalistinėje popierinėje dėžutėje, todėl jis atrodo elegantiškas ir šiuolaikiškas. Pagaminta iš lanksčios, negelstančios TPU medžiagos, puikiai apsaugo nuo pažeidimų ir išlaiko nepriekaištingą išvaizdą. Paaukštinti kraštai aplink fotoaparatą apsaugo objektyvą nuo įbrėžimų ir sumažina sugadinimo riziką nukritus. Vidinėje dalyje yra speciali danga, kuri efektyviai apsaugo telefoną nuo drėgmės kaupimosi ir užtikrina ilgalaikę apsaugą. Etteri suderinamas su belaidžiu įkrovimu, todėl galima lengvai ir patogiai įkrauti belaidžiu būdu. Tiksliai išpjautos angos suteikia lengvą prieigą prie visų reikalingų prievadų, jutiklių ir garsiakalbių neapribojant įrenginio funkcionalumo. Dėl didelio lankstumo dėklą lengva uždėti ir nuimti. Dėklas turi specialias angas, kurios leidžia pritvirtinti virvelę ar raktų pakabuką, suteikia papildomo funkcionalumo ir patogumo nešioti. Etteri Clear yra puikus sprendimas tiems, kurie vertina savo telefono estetiką, apsaugą ir funkcionalumą.