Juodas galinis dviračio žibintas raudona šviesa 5 režimai (WRBLB2) Padidinti

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Juodas galinis dviračio žibintas raudona šviesa 5 režimai (WRBLB2)

5907769306655

Nauja

1 Vienetas

Greitas pristatymas

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 37 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 37 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,37 €. Tik registruotiems vartotojams


18,99 €

Charakteristikos

Spalva: Juoda
Pakuotė: Originali pakuotė
Pristatymas Greitas pristatymas

Apie prekę

Wozinsky LED galinis dviračio žibintas su raudona šviesa ir 5 režimais, įkraunamas per mikro USB prievadą - juodas (WRBLB2)

Įsitikinkite, kad dviračiu važiuojate saugiai ir dieną, ir naktį. Wozinsky WRBLB2 galinis dviračio žibintas yra nedidelio dydžio, tačiau šviečia tikrai stipria šviesa. Jis atsparus dilimui ir itin lengvai montuojamas. Galite pritvirtinti tiesiai po balnu arba ant sėdynės stulpo. Jis turi IPX5 atsparumo vandeniui įvertinimą, kuris taip pat leidžia važiuoti lyjant. 300 mAh talpos baterija užteks iki 50 darbo valandų – ją įkrauti galėsite naudodami mikro USB prievadą ir pridedamą laidą.

Specifikacija:

    Prekinis ženklas: Wozinsky
    Modelis: WRBLB2
    Tvirtinimo būdas: po balnu arba ant sėdynės stulpo
    Medžiaga: aliuminio lydinys, plastikas
    Įkrovimo prievadas: micro USB
    Baterijos talpa: 300 mAh
    Baterijos veikimo laikas: 8-50 valandų
    Matmenys: 30x34x34 mm
    Svoris: 30g
    Į komplektą įeina: lempa, balno laikiklis, dviračio sėdynės stulpelio laikiklis, 2 tvirtinimo žiedai, 30 cm mikro USB - USB įkrovimo laidas, 4 kabelių raiščiai
    Spalva: juoda