Juodas dėklas raktams / telefonui signalo blokavimui, apsaugantis nuo vagysčių "Signal Blocking Chest" Padidinti

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Juodas dėklas raktams / telefonui signalo blokavimui, apsaugantis nuo vagysčių "Signal Blocking Chest"

9111201906853

Nauja

1 Vienetas

Greitas pristatymas

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 37 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 37 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,37 €. Tik registruotiems vartotojams


18,99 €

Charakteristikos

Spalva: Juoda
Pakuotė: Originali pakuotė
Pristatymas Greitas pristatymas

Apie prekę

KAIP JAUSTUMĖS, JEI JŪSŲ AUTOMOBILIS BŪTŲ VAGTS ​​IŠ JŪSŲ VAIRUOTO, KOL MIEGOTE? Dabar automobilis pavagiamas kas dvi minutes, ši faraday dėžutė padės išvengti berakčių automobilio raktų vagystės. Vagys gali sustiprinti berakčio automobilio signalą nuotoliniu būdu, naudodamiesi signalo stiprintuvu, kol jūs miegate

SUSTABDYKITE AUTOMOBILIŲ VAGYSTĘ BE RAKTO DABAR – mūsų aukščiausios kokybės automobilių vagysčių prevencijos dėžė yra išklota aukštos kokybės medžiaga, kuri sustabdo bet kokį signalą, paliekantį iš dėžės. Paprasčiausiai įdėję raktą į uždarą Faradėjaus dėžutę, vagis nepasieks jūsų automobilio rakto signalo. Visada saugokite savo automobilį.

APSAUGOK VISĄ SAVO ŠEIMĄ – laikykite kelis raktus vienoje vietoje. Tuulin faraday dėžutė leis ne tik savo raktą, bet ir atsarginį raktą bei šeimos narių raktus laikyti vienoje saugioje vietoje, suteikdama jums ramybę, kad visa jūsų šeima yra apsaugota. Daugelis žmonių nepastebės savo atsarginio rakto pakabuko ir paliks jį neapsaugotą, dabar su šia dėžute visus raktus galėsite laikyti vienoje saugioje vietoje. Išbandžius, dėžėje gali tilpti nuo šešių iki aštuonių automobilio raktų rinkinių.

STILINGAS IR PRAKTIŠKAS – ši Faraday dėžutė pagaminta iš geriausių medžiagų, iš išorės pagaminta iš PU odos, o iš vidaus pamušta aukščiausios kokybės RF ekranu. Ši stilinga ir rafinuota dėžutė puikiai tiks bet kurioje jūsų namų vietoje, joje atrodys prestižinė ir elegantiška.