Baltas pakabukas - grandinėlė telefonui 116cm (kilpėje max 58cm) / ant kaklo "Strap" Padidinti

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Baltas pakabukas - grandinėlė telefonui 116cm (kilpa max 58cm) / ant kaklo "Strap"

5903396217555

Nauja

3 Prekės

Greitas pristatymas

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 9 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 9 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,09 €. Tik registruotiems vartotojams


4,99 €

Charakteristikos

Spalva: Balta
Pristatymas Greitas pristatymas

Apie prekę

Telefono pakabukas su auksiniais elementais. Dėl ilgo dirželio, kurį galite pakabinti ant kaklo, nepaliksite savo mėgstamo įrenginio. Šis nesenstantis madingų spalvų aksesuaras puikiai papildys jūsų aprangą.

Pakabukas yra puikus pagalbininkas kasdienėje veikloje. Jis yra pakankamai patvarus, kad tarnautų daugelį metų, pagamintas iš juodo 116 cm ilgio dirželio (58 cm kilpoje). Toks ilgis leidžia patogiai nešioti pakabuką ant kaklo ir patogiai pasiekti įrenginį, pavyzdžiui, telefoną, kurį norite turėti po ranka.

Pakabukas turi karabino tipo užsegimą, kuris leidžia jį tvirtinti prie įvairių dalykų, pavyzdžiui, pritvirtintos kortelės. Tiesiog pastumkite jį tarp telefono ir dėklo, kad kabliukas išlįstų, pavyzdžiui, šalia įkrovimo prievado. Taip pritvirtintas pakabukas tvirtai laiko telefoną ant dirželio, todėl nereikės jaudintis, kad jis nenuslys ar netyčia atsiskirs.

Specifikacijos:
Medžiaga: plastikas
Dirželio ilgis: 116 cm
Kilpos ilgis: 58 cm