Baltos belaidės ausinės "Tech-Protect Ultraboost TWS Earphones Pro" Padidinti

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Baltos belaidės ausinės "Tech-Protect Ultraboost TWS Earphones Pro"

5906203690992

Nauja

5+ prekės

Pristatymas 2-7 d.d.

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 32 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 32 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,32 €. Tik registruotiems vartotojams


16,49 €

Charakteristikos

Spalva: Balta
Prekės ženklas: Tech-Protect
Pakuotė: Originali pakuotė
Pristatymas Pristatymas (2-7 d.d.)
Papildoma informacija Šios prekės negalima užsakyti su atsiskaitymu pristatymo metu (COD).
Ausinių tipas: Belaidės, Bluetooth

Apie prekę

Tech-Protect UltraBoost TWS Earphone Pro belaidės ausinės yra puikus pasirinkimas visiems puikaus garso mėgėjams.

Ausų aptikimo ir automatinio susiejimo sistema yra sprendimas, kuris labai palengvina ausinių naudojimą. Įdėjus ausines į ausis, jis automatiškai pradeda susiejimo procesą su įrenginiu, pvz., išmaniuoju telefonu ar planšetiniu kompiuteriu, esančiu Bluetooth diapazone. Šis sprendimas pašalina poreikį rankiniu būdu susieti savo įrenginį kiekvieną kartą, kai norite juos naudoti, taip sutaupo laiko ir suteikia patogumo.

Lengvas atkūrimo valdymas yra dar vienas patogumas. Dėka lietimo ir gestų mygtukų, galite greitai ir intuityviai pritaikyti muziką pagal savo poreikius, neišimdami telefono iš kišenės.

Be to, ausinėse įdiegta MagSafe indukcinio įkrovimo technologija, todėl energijos atnaujinimas yra patogus, saugus ir be rūpesčių. Jokių laidų, jokių rūpesčių – tiesiog įdėkite juos į dėklą ir „MagSafe“ pasirūpins visa kita.

UltraBoost TWS buvo sukurti puikiam garsui ir naudojimo patogumui. Dėl ausinių 25 mAh baterijos, kuri užtikrina iki 3,5 valandų nepertraukiamą veikimą, galite mėgautis mėgstama muzika ar vesti pokalbius nesibaimindami, kad gali trukdyti.

Dėklas su patvaria 170mAh baterija suteikia papildomos energijos, leidžiančios ausines įkrauti kelis kartus ir greitai, užtikrinant nepriklausomybę ir patogumą net keliaujant.

PREKĖS SAVYBĖS:
- 100% originalus
- Supakuota originalioje pakuotėje
- Stilingas
- Modernus
- Įrengtas Bluetooth
- MagSafe indukcinis įkrovimas
- Ausinių darbo laikas: 3,5h
- Įkrovimas: 5V/1A
- Integruotas mikrofonas

Rinkinyje yra:
1 x TECH-PROTECT UltraBoost TWS Earphone Pro belaidės ausinės
1x įkrovimo stotelė
1 x USB-C / USB-C laidas 100 cm
6 x S/M/L keičiamos guminės pagalvėlės