Automobilio drėgmės ir kvapų surinkėjas 500g Padidinti

* Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam aprašyme.

Automobilio drėgmės ir kvapų surinkėjas 500g

9145576261361

Nauja

3 Prekės

Greitas pristatymas

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 13 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 13 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,13 €. Tik registruotiems vartotojams


6,99 €

Charakteristikos

Pristatymas Greitas pristatymas

Apie prekę

Automobilio drėgmės ir kvapų sugėriklis 500g

Visi žino, kad keliauti pilnai veikiančia transporto priemone yra labai svarbu net ir trumpais atstumais. Tai leidžia išvengti netikėtų susidūrimų, baudų ir netgi gali išgelbėti gyvybę. Tačiau reikia atminti, kad geras matomumas iš už vairo yra toks pat svarbus kaip ir mūsų automobilio efektyvumas – ypač rudens ir žiemos sezonu, kai didėja oro drėgmė ir garuoja mūsų automobilio langai, neleidžiantys saugiai važiuoti keliai! Į pagalbą ateina daugkartinis oro sausintuvas, kurio veikimas apsiriboja jo įdėjimu į automobilį. Užpildžius jį silikoniniais kamuoliukais iš aukštos kokybės nanomineralų, visas drėgmės perteklius iš aplinkos sugeriamas ir išlieka viduje. Be drėgmės, absorberis taip pat pašalina:

Yra instrukcija, kaip elgtis, kai naudojama maksimali sugerties galia, ir mėlynas indikatorius ant absorberio. Kai jis taps rausvas, įdėkite į mikrobangų krosnelę 6 minutėms 600 W. Po tokio apdorojimo absorberis vėl paruoštas darbui.

Specifikacija:

    Dydis: 18 x 11 cm
    Svoris: 500 g
    Medžiaga: bambuko anglies pluoštas
    Daugkartinio naudojimo gaminys