Gamintojai

Informacija

iPhone XR / 11 Yra 37 prekių.

Rodoma 1 - 37 iš 37 dalykų
Rodoma 1 - 37 iš 37 dalykų

Siekiant užtikrinti maksimalią Apple iPhone XR apsaugą, svarbu nepamiršti, kad ekranas – viena tų įrenginio dalių, kuri ne tik patiria nuolatinį sąlytį su įvairiais paviršiais, bet ir patyrus smūgį ar kritimą, gali būti apskritai sugadinta. Tam, kad galėtumėte išvengti neigiamo poveikio, kurį gali sukelti UV spinduliai ar per smulkius įbrėžimus bei įtrūkimus patekusi drėgmė bei dulkės, nepamirškite telefono ekrano padengti apsaugine plėvele. Jos – skaidrios, lengvos, ypač plonos, todėl neapsunkins naudojimosi telefonu, tačiau gali užtikrinti patikimą apsaugą.
Smūgis ir įrenginio kritimas iš tam tikro aukščio gali turėti įvairių, iš kurių ryškiausia – visiškas ekrano sugadinimas. Siekiant išvengti, šio, jūsų laiko bei sąnaudų reikalausiančio scenarijaus, būtina rinktis apsauginį grūdintą stiklą.
Įsigykite bent keletą prekių – vieną iš jų susigadinus, iš karto turėsite kuo pakeisti ir užtikrinsite nepertraukiamą telefono ekrano apsaugą.
Tiek apsaugines plėveles, tiek apsauginius stiklus prižiūrėti paprasta – naudodami servetėles vos per kelias sekundes pašalinsite pirštų antspaudus; riebalų ar kitas dėmes, o įrenginys atrodys švariai, patraukliai bei tvarkingai.