Telefonų dėklai ir apsauginės plėvelės telefonui.

Apsauginiai grūdinti stiklai "Tempered Glass": Apsauginis stiklas, tai viena pagrindinių telefono ekrano apsaugų. Apsauginiai stikliukai yra įvairių gamintojų ir specifikacijų. Tačiau net ir patys pigiausiai apsauginiai stikliukai apsaugo telefono ekraną daug labiau nei paprasta apsauginė plėvelė.
Apsauginiai grūdinti stiklai "Tempered Glass 3D": Apsauginiai grūdinti stiklai 3D, tai stiklai kurie apsaugo visą ekraną. Pagrindinis šių stiklų skirtumas nuo paprastų, kad šie stiklai yra lenkti pagal kiekvieno telefono modelio ekrano formą. Todėl 3D lenkti stiklai apsaugo visą telefono ekraną.
Apsauginiai grūdinti stiklai 5D: 5D apsauginių stikliukų pagrindinis privalumas, kad jie klijuojami per visą ekrano plotą, nepaliekant oro tarpo tarp stikliuko ir telefono ekrano. Pasirinkus tokį apsauginį stikliuką, turėsite maksimalią ekrano apsaugą. Tačiau reiktų atkreipti dėmesį į keletą momentų: 1. Šiuos stiklus būtina užklijuoti lygiai. 2. Jei naudojate dėklą, rekomenduojama rinktis stikliuką tinkama su dėklais. CF - Case Friendly.
Apsauginiai grūdinti stiklai su UV klijais: Tai komplektas iš atskirai komplektuojamų klijų, stikliuko ir UV lempos. Pagrindiniai skirtumai: Dažniausiai komplektuojami visiškai skaidrūs stikliukai (Dažiausiai buna CF stiklai). Naudojant UV stikliuko komplekta telefono ekranas visiškai nepraranda jautrumo, tokiu būdu turėsite pilnai apsaugotą telefoną kuriuo bus patogu naudotis.
Apsauginės plėvelės:Apsauginių plėvelių pagrindinis tikslas apsaugoti telefono ekraną nuo subraižymų. Dažniausiai paprastos apsauginės plėvelės naudojamos su atverčiamais dėklais. Rinkitės siauresnę apsauginę plėvelę, iki lenkimo arba plėvelę, kuri apsaugo visą telefono ekraną.

Telefonų dėklai: Kaip išsirinkti norimą dėkliuką? Pirmiausiai reikia žinoti kokio dėklo norite. Atverčiamas ar nugarėlė? Išsirinkus dėklo tipą, reiktų rinktis toliau:
Atverčiami dėklai: Atverčiamas dėklas - knygutė. Šie dėklai labiausiai apsaugo telefonus nuo dulkių, įbrėžimų ar kritimo atveju nuo dūžių. Nes atverčiamas apsaugo ne tik telefono nugarėlę, bet ir telefono ekraną. Atverčiamų dėklų pasirinkimas yra labai platus, nuo paprastų - pigių medžiaginių ar dirbtinės odos iki natūralios odos dėklų ar originalių dėkliukų.
Bamperis - nugarėlei: Tai vieni populiariausių telefonų dėklų. Ypač patogūs. Šių dėklų nereikia kiekvieną kartą atversti kai gaunama SMS žinutė ar skambutis. Dėklų modelių taip pat yra labai daug, nuo paprastų silikoninių (TPU), plastikinių iki odinių, metalizuotų ar originalių dėklų.

Straipsniai

Telefonų priežiūra: kokios klaidos daromos dažniausiai?

Jei norite, kad jūsų telefonas tarnautų ilgai bei patikimai, tai šis straipsnis yra būtent jums, kadangi šį kartą supažindinsime su dažniausiomis klaidomis, kurios yra daromos prižiūrint telefonus. Taigi, belieka tik pridurti, kad, jei žinosite, kokios klaidos yra daromos, iš to gausite labai didelę naudą.

Skaityti

Viskas, ką turite žinoti apie telefonų įkrovimą

Būtų sunku ir suskaičiuoti, kiek kartų per dieną pasinaudojame telefonu - juk būtent jis mus yra reikalingas patiems įvariausies  veiksmams atlikti - pradedant naujų receptų paieška ir užbaigiant žaidimais, kai laukiame savo eilės banke, grožio salone ir t.t.

Skaityti

Apsauginiai stiklai telefonui: kaip išsirinkti?

Apsauginiai stiklai mūsų telefonams yra reikalingi dėl įvairių priežasčių. Apie jas šį kartą nekalbėsime, tačiau atkreipsime dėmesį į kitą, ne ką mažiau svarbų dalyką, tai - kaip išsirinkti apsauginį stiklą?

Skaityti